2.8 C
Bratislava
piatok, 26. apríla 2024

SND po prvý raz dejiskom TEDxBratislava – 5.7.2013

Najčítanejšie

Slovenské národné divadlo sa v piatok 5. júla 2013 stane miestom štvrtého ročníka nezávisle organizovaného podujatia TEDxBratislava. Jedným zo štrnástich rečníkov bude aj člen našej prvej činohernej scény Robert Roth.

SND-robert_roth
Robert Roth člen Činohry SND


„TEDx je prestížne podujatie spájajúce ľudí, ktorých priťahujú zaujímavé myšlienky a zároveň má silný potenciál šíriť ich ďalej. Pre mňa ako divadelníka je to príležitosť vystúpiť v netradičnom formáte pred nekonvenčným publikom a priblížiť mu témy, ktoré sú blízke práve môjmu povolaniu, no nesú v sebe odkaz pre každého z nás. Veľmi sa na to teším,“
povedal člen Činohry Slovenského národného divadla Robert Roth.

Účastníkom podujatia sa v Sále činohry novej budovy SND predstavia slovenskí i zahraniční rečníci z rôznych sfér. Návštevníkom priblížia zaujímavé témy od dizajnu, cez včelárstvo, molekulárnu biológiu, vzdelávanie, možnosti laserových zväzkov až po nesmrteľnosť.

TEDxBratislava vo svojom atraktívnom programe ponúkne v Slovenskom národnom divadle nielen pútavé prednášky, ale aj priestor na diskusie v prestávkach a ďalšie zaujímavé aktivity.

 

MediaHub.sk
MediaHub.sk
Mediahub.sk je mediálny portál, ktorý pôvodne vznikol v roku 2013 ako Masmediálne.info. Zaoberá sa masmediálnou a marketingovou komunikáciou. Jeho súčasťou do roku 2023 bol portál s televíznymi reklamami Spoty.mediahub.sk, ktorý vznikol v roku 2017. Portál Mediahub.sk sa začiatkom roku 2023 zlúčil s portálom BratislavskýVečerník.sk.

Ďalšie články

Aktuálne