12.8 C
Bratislava
štvrtok, 25. apríla 2024

TA3: Najzaujímavejšie fotografie týždňa

Najčítanejšie

logo TA3
Pozrite si výber televízie TA3 –
najzaujímavejších agentúrnych fotografií týždňa:

photo

1. Indka si s malými chlapcami pozerá úputavku na nový bollywoodsky film v tradičnom bioskope. (AP Photo/Rafiq Maqbool)

photo

2. Desiatky tisíc ľudí si v Hong Kongu napriek silnému dažďu pripomenuli zásah čínskej armády proti študentom na pekingskom Námestí Nebeského pokoja v roku 1989. V Pekingu bolo spomienkové zhromaždenie zakázané. (AP Photo/Vincent Yu)

photo

3. Šiitski pútnici nesú symbolickú rakvu imáma Músá al-Kádima. Ten bol siedmym imámom šiitského islamu a jeho sviatok sa stáva v Iraku čoraz populárnejší, pretože v režime Saddáma Husajna bol zakázaný. (AP Photo/ Karim Kadim)

photo

4. Dvojmesačné mláďa slona si dáva kúpeľ v prachu červenej zeme po tom, ako ho ošetrovateľ napojil z fľašky.(AP Photo/Ben Curtis)

photo

5. V Turecku to stále vrie. To čo vyzeralo na začiatku ako boj o park na námestí Taksim, je teraz už protestom proti konzervatívnej vláde.(AP Photo)

photo

6. Amazónski Indiáni počúvajú ministra, ktorý sa ich snaží presvedčiť o užitočnosti priehrady na rieke Xingu. Domorodci a enviromentalisti však upozorňujú, že zaplavenie veľkého územia by malo dopad na životné prostredie.(AP Photo/Eraldo Peres)

photo

7. V španielskom Cadize na slávnosť, ktorá je známa najmä pod názvom Božie Telo, sa zvyknú pokrývať fasády domov vetvami a rôznymi zelenými ratolesťami z okolitých hôr. (AP Photo/Emilio Morenatti)

photo

8. Kaliforniu opäť sužujú požiare. Lietadlo sa snaží vypúšťať na postihnuté lokality zmes spomaľujúcu horenie. (AP Photo/Nick Ut)

photo

9. Rodičia čakajú na svoje deti pred bránami školy počas skúšok na univerzity. V národnom testovaní si meria sily deväť miliónov čínskych detí, ktoré musia obstáť vo vysoko konkurenčnom prostredí. (AP Photo)

photo

10. Po piatkových modlitbách v Teheráne pokrývali ulice samé volebné letáky. Nuž, voľby sa blížia, papierom sa nešetrí. (AP Photo/Ebrahim Noroozi)

www.ta3.com

Zdroj: SITA | Foto: SITA, 9.6.2013

MediaHub.sk
MediaHub.sk
Mediahub.sk je mediálny portál, ktorý pôvodne vznikol v roku 2013 ako Masmediálne.info. Zaoberá sa masmediálnou a marketingovou komunikáciou. Jeho súčasťou do roku 2023 bol portál s televíznymi reklamami Spoty.mediahub.sk, ktorý vznikol v roku 2017. Portál Mediahub.sk sa začiatkom roku 2023 zlúčil s portálom BratislavskýVečerník.sk.

Ďalšie články

Aktuálne