6.4 C
Bratislava
streda, 24. apríla 2024

SME: Šéf bulváru: Áno, Bartošovú naozaj zabijeme

Najčítanejšie

mini_banner_SME

MÉDIÁ A MARKETING

Český bulvár už roky žije aj z prenasledovania ľudí, ktorí si to neželajú. Rozbíja im rodiny, iní sú na antidepresívach. Previnili sa tým, že sú slávni. Súdy to nedokážu zastaviť napriek dokázaným lžiam. Okrem toho trvajú dlho a sumy odškodného sa pohybujú na úrovni, ktoré veľké vydavateľstvá neohrozujú. Zvýšený predaj to vykryje.

Bulvár dokonca platí za tipy o nešťastiach od zamestnancov záchraniek a polície či za prezradenie diagnóz od nemocničného personálu. Zároveň s čitateľmi nehrá vždy férovo – množstvo takzvaných paparazzovských sledovačiek je vopred dohodnutých. Existujú aj dohody medzi celebritami a novinármi o neútočení – vy nám budete poskytovať informácie zo súkromia a my o vás nebudeme písať zlé veci. A veľa je aj takých, čo sa bulváru sami vnucujú, hoci sa navonok tvária, že ho v skutočnosti neznášajú.

O praktikách bulvárnych médií otvorene rozpráva jeden z ich šéfredaktorov PAVEL NOVOTNÝ.

Čítajte viac na SME: http://ekonomika.sme.sk/c/6875794/sef-bulvaru-ano-bartosovu-naozaj-zabijeme.html#ixzz2ZqlzpJox

MediaHub.sk
MediaHub.sk
Mediahub.sk je mediálny portál, ktorý pôvodne vznikol v roku 2013 ako Masmediálne.info. Zaoberá sa masmediálnou a marketingovou komunikáciou. Jeho súčasťou do roku 2023 bol portál s televíznymi reklamami Spoty.mediahub.sk, ktorý vznikol v roku 2017. Portál Mediahub.sk sa začiatkom roku 2023 zlúčil s portálom BratislavskýVečerník.sk.
Predchádzajúci článok
Ďalší článok

Ďalšie články

Aktuálne