11.6 C
Bratislava
štvrtok, 18. apríla 2024

Novým PR manažérom ŠKODA AUTO Slovensko je Roman Rajtár

Najčítanejšie

Novým PR manažérom v spoločnosti ŠKODA AUTO Slovensko, s.r.o., sa od 1. júla 2013 stal Roman Rajtár. V tejto pozícii nahradí Luciu Busquet, ktorá sa po svojom úspešnom dlhoročnom pôsobení na pozícii vedúcej PR oddelenia spoločnosti rozhodla prijať novú pracovnú výzvu v zahraničí.

 

Roman Rajtár vyštudoval Marketingovú komunikáciu na Filozofickej fakulte Univerzity Komenského v Bratislave. Celý svoj profesionálny život sa venuje komunikácii. V rokoch 2006 až 2009 pôsobil ako moderátor publicistických relácií v STV. Ako koordinátor marketingu a PR pôsobil u importéra elektroniky K+B Elektro-Media a retailovej siete expert SK. Od mája 2007 pracoval na pozícii Account Manager v PR agentúre AMI Communications Slovakia, kde sa špecializoval na korporátnu, produktovú a krízovú komunikáciu pre viaceré spoločnosti z oblasti automotive, energetiky a healthcare. V ŠKODA AUTO Slovensko bude mať na starosti externú a internú komunikáciu, podporu značky, organizáciu eventov, filantropické aktivity a bude šéfredaktorom zákazníckeho časopisu ŠKODA Magazín.

Lucia Busquet vyštudovala medzinárodné vzťahy na Obchodnej fakulte Ekonomickej univerzity v Bratislave. Od novembra 2007 do júla 2013 pracovala ako vedúca oddelenia Public Relations spoločnosti ŠKODA AUTO Slovensko. 

MediaHub.sk
MediaHub.sk
Mediahub.sk je mediálny portál, ktorý pôvodne vznikol v roku 2013 ako Masmediálne.info. Zaoberá sa masmediálnou a marketingovou komunikáciou. Jeho súčasťou do roku 2023 bol portál s televíznymi reklamami Spoty.mediahub.sk, ktorý vznikol v roku 2017. Portál Mediahub.sk sa začiatkom roku 2023 zlúčil s portálom BratislavskýVečerník.sk.

Ďalšie články

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Zadajte svoj komentár!
Zadajte svoje meno tu

Aktuálne