1.8 C
Bratislava
piatok, 19. apríla 2024

Zahviezdite v reklame ŠKODA a vyhrajte nový Rapid Spaceback!

Najčítanejšie

Myslíte si, že ste dobrý herec? Chceli by ste hrať v reklame na nový Rapid Spaceback a vyhrať úplne prvý kus tohto štýlového auta? V tom prípade neváhajte, zapojte sa do konkurzu a staňte sa hviezdou! Konkurz prebieha priamo cez facebookovú stránku ŠKODA.

Princíp súťaže je jednoduchý: zapoj sa – zožeň hlasy – vyhraj. Režisér priamo na fanúšikovskej stránke ŠKODA zadá úlohu, ktorú musí súťažiaci predviesť spomalene (tzv. slow-motion). Súťažiaci následne pozve čo najviac priateľov, ktorí budú za neho hlasovať a tým mu pomôžu dostať sa do užšieho výberu TOP 50 videí. Finálny výber bude záležať na porote.

„Zabojovať o toto štýlové auto môže každý, kto prejaví odvahu postaviť sa pred kameru, preukáže nutnú dávku talentu a dokáže si vychutnávať život s humorom. Jednoducho hľadáme výnimočných ľudí, pretože presne taký je aj nový Rapid Spaceback,“ hovorí Roman Rajtár, PR manager spoločnosti ŠKODA AUTO Slovensko.

Jedinečný konkurz sa uskutoční v online prostredí, prostredníctvom súťaže v sekcii Impress the Director, ktorú záujemcovia nájdu cez facebookovú stránku ŠKODA AUTO Slovensko alebo priamo na fanúšikovskej stránke ŠKODA. Súťaží sa o hlavnú rolu v reklame a úplne prvý automobil ŠKODA Rapid Spaceback. Okrem toho vyhrá 50 autorov najlepších videí darčekovú kartu iTunes v hodnote 50 eur. Odmenení však budú aj hlasujúci. Až desať z nich vyhrá darčekovú kartu iTunes v hodnote 25 eur. Zapojiť sa môžete do 24. augusta, víťaz bude vyhlásený 28. augusta 2013.


Roman Rajtár

 

Zdroj: ŠKODA AUTO Slovensko

MediaHub.sk
MediaHub.sk
Mediahub.sk je mediálny portál, ktorý pôvodne vznikol v roku 2013 ako Masmediálne.info. Zaoberá sa masmediálnou a marketingovou komunikáciou. Jeho súčasťou do roku 2023 bol portál s televíznymi reklamami Spoty.mediahub.sk, ktorý vznikol v roku 2017. Portál Mediahub.sk sa začiatkom roku 2023 zlúčil s portálom BratislavskýVečerník.sk.

Ďalšie články

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Zadajte svoj komentár!
Zadajte svoje meno tu

Aktuálne