5.8 C
Bratislava
utorok, 16. apríla 2024

Bratislava: Frontline na BLAFe s fotografkou Shannon Jensen (Getty Images) – 29.9.

Najčítanejšie

Pozývame vás na ďalšiu zo série debát Frontline Clubu na tému fotografie a fotožurnalistiky. Tentokrát so Shannon Jensen (Getty Images). V nedeľu 29. septembra o 18:00 v KC Dunaj, Nedbalova 3, Bratislava.

„Ako môže fotoreportér zachytiť príbeh utečencov tak, aby nezapadol do zabudnutia medzi tisíckami podobných fotografií? Ako je možné vyjadriť desivú ságu putovania statickým obrazom?“ Aj o tom sa budeme rozprávať s americkou fotografkou, ktorá žije striedavo v Londýne a východnej Afrike.

Za sériu fotografií utečencov z Južného Sudánu „A long walk“ získala ceny Amnesty International a Picture of the Year International.

Jej práce boli publikované vo svetových médiách ako The New York Times, Newsweek, Stern, Le Monde, Vanity Fair, GEO, National Geographic.

Viac info môžete nájsť na: www.shannon-jensen.com

logo FRONTILNE CLUB Bratislava

Event na Facebooku: www.facebook.com/events/170294593161902/

Simultánne tlmočenie diskusie je zabezpečené.
Vstupné je dobrovoľné.

Srdečne Vás všetkých pozývame!

Ondrej Starinský

 

Zdroj: Nadácia otvorenej spoločnosti – Open Society Foundation

MediaHub.sk
MediaHub.sk
Mediahub.sk je mediálny portál, ktorý pôvodne vznikol v roku 2013 ako Masmediálne.info. Zaoberá sa masmediálnou a marketingovou komunikáciou. Jeho súčasťou do roku 2023 bol portál s televíznymi reklamami Spoty.mediahub.sk, ktorý vznikol v roku 2017. Portál Mediahub.sk sa začiatkom roku 2023 zlúčil s portálom BratislavskýVečerník.sk.

Ďalšie články

Aktuálne