11.3 C
Bratislava
piatok, 19. apríla 2024

Aj prezident SZĽH jazdí na novom modeli Superb z automobilky ŠKODA

Najčítanejšie

Prezident Slovenského zväzu ľadového hokeja, Igor Nemeček, bude jazdiť novým modelom ŠKODA Superb 2,0 TDI 125 kW 4×4 s automatickou prevodovkou DSG vo výbave Elegance. Kľúče od nového vozidla si prevzal od zástupcov spoločnosti ŠKODA AUTO Slovensko.

„ŠKODA AUTO Slovensko je dlhodobým a významným partnerom Slovenského zväzu ľadového hokeja. Z dlhoročných skúseností vieme, že na značku ŠKODA sa môžeme vždy spoľahnúť, či už ide o partnerskú podporu, alebo kvalitu a komfort vozidiel. Preto si cením možnosť jazdiť v novom vozidle Superb a teším sa na ďalšie šťastné kilometre a víťazstvá so Škodou,“ uviedol Igor Nemeček, prezident Slovenského zväzu ľadového hokeja.

Nová ŠKODA Superb a Dr.Igor Nemecek-prezident SZĽH

Prezident SZĽH bude jazdiť na modernizovanom modeli ŠKODA Superb vo farebnom prevedení Biela Candy s motorizáciou 2,0 TDI 125 kW so šesťstupňovou automatickou prevodovkou DSG a pohonom všetkých štyroch kolies. Túto vyhľadávanú kombináciu uvádza mladoboleslavská automobilka s príchodom zmodernizovanej verzie Superb prvýkrát. Slovenský zväz ľadového hokeja zároveň využíva flotilu ďalších desiatich vozidiel značky ŠKODA – šesť modelov ŠKODA Superb a Superb Combi, dva modely Fabia Combi a dvojicu off-roadových vozidiel Yeti.

[youtube]http://youtu.be/jeijR94MLvE[/youtube]

Vozidlá značky ŠKODA už tradične využívajú aj funkcionári a hostia počas majstrovstiev sveta v ľadovom hokeji. Flotila, ktorá sa každoročne skladá zo 40 až 50 automobilov, v uplynulých 21 rokoch pokorila približne 5,2 milióna kilometrov. To zodpovedá zhruba 125 cestám okolo sveta – a to bez jedinej poruchy. Pre spoločnosť ŠKODA je sponzoring MS v ľadovom hokeji dlhodobou záležitosťou. Už v roku 2012 predĺžila automobilka zmluvu s medzinárodnou hokejovou federáciou IIHF do roku 2017.

Roman Rajtár

 

Zdroj: ŠKODA AUTO SLOVENSKO

Autorka fotografií: Zuzana Gavulová

MediaHub.sk
MediaHub.sk
Mediahub.sk je mediálny portál, ktorý pôvodne vznikol v roku 2013 ako Masmediálne.info. Zaoberá sa masmediálnou a marketingovou komunikáciou. Jeho súčasťou do roku 2023 bol portál s televíznymi reklamami Spoty.mediahub.sk, ktorý vznikol v roku 2017. Portál Mediahub.sk sa začiatkom roku 2023 zlúčil s portálom BratislavskýVečerník.sk.

Ďalšie články

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Zadajte svoj komentár!
Zadajte svoje meno tu

Aktuálne