6.4 C
Bratislava
streda, 24. apríla 2024

RTVS: Pozvánka na konferenciu o normalizácii hlasitosti TV vysielania – 8.10.

Najčítanejšie

Prekračovanie noriem hlasitosti zo strany mnohých televíznych vysielateľov je pre mnohých divákov zásadným problémom.

Určite ste sami zaregistrovali, aké môže byť prekračovanie limitov napríklad pri vysielaní reklamy obťažujúce. RTVS preto sama iniciovala stretnutie všetkých slovenských celoplošných vysielateľov na pôde Rady pre vysielanie a retransmisiu s cieľom vyvolať diskusiu o normalizácii hlasitosti vysielania. Vzácnou zhodou všetkých účastníkov stretnutia bola dohoda o aplikácii uznávanej a odbornou verejnosťou rešpektovanej európskej normy EBU R-128 pre všetkých slovenských vysielateľov.

RTVS ako člen Európskej vysielacej únie (EBU) preto pripravuje prevratné zmeny, ktoré zabezpečia normalizáciu hlasitosti vysielania maximálnej dovolenej úrovne audiosignálu.

Práve tejto téme bude venovaná odborná konferencia na pôde RTVS za účasti zástupcov RTVS a všetkých slovenských televíziíako aj a odborníkov, ktorí sa tejto téme dlhodobo venujú.

KEDY? utorok 8.10. 2013 o 10:00

KDE?  RTVS Mlynská dolina, štúdio MD4

Viac informácií nájdete v pozvánke.
Srdečne Vás na konferenciu pozývame a tešíme sa na Vašu účasť.

Juraj Kadáš

Konferencia o hlasitosti, utorok 8.10.2013 RTVS

Zdroj: RTVS

MediaHub.sk
MediaHub.sk
Mediahub.sk je mediálny portál, ktorý pôvodne vznikol v roku 2013 ako Masmediálne.info. Zaoberá sa masmediálnou a marketingovou komunikáciou. Jeho súčasťou do roku 2023 bol portál s televíznymi reklamami Spoty.mediahub.sk, ktorý vznikol v roku 2017. Portál Mediahub.sk sa začiatkom roku 2023 zlúčil s portálom BratislavskýVečerník.sk.

Ďalšie články

Aktuálne