7.7 C
Bratislava
sobota, 20. apríla 2024

Art Directors Club s novým prezídiom

Najčítanejšie

Valné zhromaždenie ADC zvolilo opäť Róberta Slováka za svojho prezidenta. Prezídium získalo troch nových členov.

Po diskusii o úlohách, cieľoch ADC a jeho možnom rozvoji členovia na Valnom zhromaždení vo štvrtok 3. októbra zvolili nové prezídium. Noví členovia prezídia Bohuš Dohnal, Peter Ižo a Peter Michalka budú najbližšie dva roky pracovať spolu s Borisom Prextom, Petrom Kačenkom a Petrom Darovcom, ktorý v prezídiu pokračujú. Darovec a Kačenka boli zvolení za videprezidentov.

Staronovému prezidentovi Róbertovi Slovákovi tak začína tretie funkčné obdobie. „Róbert má v sebe energiu a nadšenie pre ADC, jeho to skutočne baví.“ zhodli sa členovia prezídia, keď predstavovali svoje rozhodnutie. „Ďakujem členom ADC za dôveru a som naozaj rád, že môžme pokračovať v doterajšej práci a posúvať ADC ďalej. Teším sa na to.“ priznal Róbert.

Okrem voľby prezídia a prezidenta bolo ďalším bodom Valného zhromaždenia prijímanie nových členov. ADC vo svojim radoch privíta 6 úspešných kreatívcov: Miroslavu Biel, Andreja Csina, Petra Hrevuša, Katarínu Králikovú, Michala Mazána a Katarínu Popracovú. 

Členovia ADC tvoria každý rok okrem poroty Zlatého klinca aj porotu Young Lions a študentskej súťaže Žiarovka, nominujú porotcov do poroty Golden Drum v Portoroži, hodnotenia ADC Europe, či Hodnotenia mesačníka Stratégie a udeľujú svoju cenu ADC – Filip – vždy jednej významnej osobnosti slovenskej reklamy.

ADC Slovensko je členom ADC Europe, spolu s KRASom a Stratégiami organizuje Zlatý klinec a je reprezentantom najprestížnejšieho reklamného festivalu na svete Cannes Lions.

Ivana Futrikaničová

 

Zdroj: ADC

MediaHub.sk
MediaHub.sk
Mediahub.sk je mediálny portál, ktorý pôvodne vznikol v roku 2013 ako Masmediálne.info. Zaoberá sa masmediálnou a marketingovou komunikáciou. Jeho súčasťou do roku 2023 bol portál s televíznymi reklamami Spoty.mediahub.sk, ktorý vznikol v roku 2017. Portál Mediahub.sk sa začiatkom roku 2023 zlúčil s portálom BratislavskýVečerník.sk.

Ďalšie články

Aktuálne