5.6 C
Bratislava
sobota, 27. apríla 2024

Posledné kvalifikačné zápasy slovenskej reprezentácie iba na Dajto! – 11. a 15.10.

Najčítanejšie

Aj napriek prehre v Bosne a Hercegovine sa tréner Ján Kozák osvedčil. Náš tím sa pod jeho vedením opäť zomkol a podáva skvelé výkony. Gréci hrajú o priamy postup na majstrovstvá sveta a nemôžu si dovoliť žiadne zaváhanie.

Zopakujú Slováci maximálne nasadenie, aké predviedli v súbojoch s Bosnou a Hercegovinou? Sledujte ďalší zápas kvalifikácie na MS 2014 Grécko – Slovensko už dnes večer, v piatok 11. októbra 2013.

Futbalový večer vo vysielaní televízie Dajto odštartuje o 20:15 športovým štúdiom Dajto vo futbale. Hosťom moderátora Daniela Očenáša budú bývalý slovenský futbalový reprezentant Marián Zeman, ako aj člen Mužstva futbalových zázrakov (MUFUZA) a vedúca osobnosť vokálnej hudobnej skupiny Fragile Braňo Kostka.

Samotný duel Grécka so Slovenskom sa začne o 20:45. Priamy prenos bude priamo zo štadióna v Aténach komentovať Miro Špaček, pričom Marián Zeman sa divákom predstaví tiež v úlohe spolukomentátora. Športoví fanúšikovia si budú môcť zápas vychutnať v HD kvalite.

Dajto odvysiela aj posledný kvalifikačný zápas Slovenska s tímom Lotyšska, ktorý sa odohrá v utorok 15. októbra 2013 od 20:10 na štadióne v Rige. Športové štúdio Dajto vo futbale sa začne o 19:40, hosťami Daniela Očenáša budú Marián Zeman a veľký milovník futbalu, herec Ján Jackuliak. Komentovať budú opäť Miro ŠpačekMarián Zeman.

Priamo po skončení zápasov televízia Dajto naživo sprostredkuje reakcie trénera Jána Kozáka a vybraných hráčov. Oba zápasy prinesie svojim predplatiteľom naživo aj video on-demand platforma VOYO.sk.

Zdroj: skupina Markíza

MediaHub.sk
MediaHub.sk
Mediahub.sk je mediálny portál, ktorý pôvodne vznikol v roku 2013 ako Masmediálne.info. Zaoberá sa masmediálnou a marketingovou komunikáciou. Jeho súčasťou do roku 2023 bol portál s televíznymi reklamami Spoty.mediahub.sk, ktorý vznikol v roku 2017. Portál Mediahub.sk sa začiatkom roku 2023 zlúčil s portálom BratislavskýVečerník.sk.

Ďalšie články

Aktuálne