13 C
Bratislava
štvrtok, 25. apríla 2024

Pravda.sk redizajnovala svoje stránky

Najčítanejšie

Spravodajský portál Pravda.sk pri príležitosti desiateho výročia svojho vzniku redizajnoval svoje hlavné stránky.

Pravda.sk, ktorá už desať rokov prináša svojim čitateľom kvalitné a aktuálne spravodajstvo a publicistiku či množstvo voľno-časových tém, redizajnovala svoje stránky. Cieľom redizajnu bolo spríjemniť užívateľské prostredie a poskytnúť návštevníkom Pravda.sk viac informácií na jednom mieste. Pravda.sk preto prešla vizuálnou modernizáciou celého portálu, zjednodušila ovládanie v rámci všetkých svojich webov a sprehľadnila orientáciu v článkoch.

pravda-novyweb
nový web

Zároveň pri príležitosti desiateho výročia svojho spustenia Pravda.sk pripravila narodeninovú súťaž „Nájdi si svoj tablet“. Súťaž potrvá do 23. októbra a návštevníci Pravda.sk v nej budú môcť každý pracovný deň vyhrať tablet Samsung Galaxy Note 10.1.

„Desiate výročie je pre nás príjemná príležitosť na poďakovanie našim verným čitateľkám a čitateľom za ich záujem a lojalitu. Okrem moderného dizajnu a priateľského prostredia nášho webu ich chceme potešiť súťažou, v ktorej môžu po spustení novej tváre ich obľúbených stránok získať pekné darčeky.“ uviedla šéfredaktorka denníka Pravda Nora Slišková.

Bez na´zvu-1

Redizajn Pravda.sk je ďalším významným projektom vydavateľstva  P E R E X, a. s. v tomto roku. V marci Pravda.sk spustila ženský magazín Žena.Pravda.sk, po ktorom nasledovali elektronický archív e.Pravda.sk a komunitný web s hobby tematikou Nápady.Pravda.sk.

Spoločnosť P E R E X, a. s. je vydavateľom denníka Pravda a najväčšieho inzertného denníka Avízo. Do portfólia vydavateľstva patria aj internetové portály pravda.sk, avizo.sk, varecha.sk, birdz.sk, mozgovna.sk, pivnicka.sk.

MediaHub.sk
MediaHub.sk
Mediahub.sk je mediálny portál, ktorý pôvodne vznikol v roku 2013 ako Masmediálne.info. Zaoberá sa masmediálnou a marketingovou komunikáciou. Jeho súčasťou do roku 2023 bol portál s televíznymi reklamami Spoty.mediahub.sk, ktorý vznikol v roku 2017. Portál Mediahub.sk sa začiatkom roku 2023 zlúčil s portálom BratislavskýVečerník.sk.

Ďalšie články

Aktuálne