4 C
Bratislava
piatok, 26. apríla 2024

Trnava: Rodinné balenie FÓRA HUMORISTOV – V Amerike je tma – 24.10.

Najčítanejšie

Pozvánka na Rodinné balenie Fóra humoristov s Beatou Kuracinovou a Kajcom Bodorikom, ktoré moderuje Eva Jarábková. Najbližšie ich uvidíte vo štvrtok  24. októbra o 17-tej v čitárni Knižnice Juraja Fándlyho v Trnave

Fórum humoristov pri Knižnici Juraja Fándlyho v Trnave pracuje už piaty rok. Z rodinného balenia sme vyprevadili viacero zaujímavých rodín a osobností. Tento raz vyspovedá Evka Jarábková dvoch svetobežníkov Beatu Kuracinovú a Kajca Bodorika. 

Bude sa hovoriť o Amerike, o zážitkoch na letisku, o tom, čo v Amerike nemajú, čo našincom chýba v Kanade, ako sa tam šoféruje alebo ako sa varí guláš.

Nebudú chýbať aj vlastná tvorba na túto tému. Ako prijal Ameriku náš pospolitý ľud sa dozviete z fejtónu Janky Blaškovej.

Pesničky nahraté v Amerike si budete môcť vypočuť na živo v podaní Beatky Kuracinovej. Hudbou sa pripojí aj Kajco Bodorik. 

Viac informácií môžete nájsť na web stránke knižnice Juraja Fándlyho: www.kniznicatrnava.sk

Srdečne Vás všetkých pozývame!

Benjamína Jakubáčová

 

 

Zdroj: Knižnica Juraja Fándlyho v Trnave

MediaHub.sk
MediaHub.sk
Mediahub.sk je mediálny portál, ktorý pôvodne vznikol v roku 2013 ako Masmediálne.info. Zaoberá sa masmediálnou a marketingovou komunikáciou. Jeho súčasťou do roku 2023 bol portál s televíznymi reklamami Spoty.mediahub.sk, ktorý vznikol v roku 2017. Portál Mediahub.sk sa začiatkom roku 2023 zlúčil s portálom BratislavskýVečerník.sk.

Ďalšie články

Aktuálne