5.6 C
Bratislava
sobota, 27. apríla 2024

Bratislava: Guru@The Spot: Ako ovládnuť výsledky Google – 23.10.

Najčítanejšie

Ako sa zviditeľniť na webe za málo peňazí? Chceš sa dozvedieť, ako pomocou Google zistiť, či bude o tvoj nápad záujem? Čo sú techniky SEO (Search Engine Optimalisation) a ako ich využiť, aby si vo výsledkoch vyzeral čo najlepšie a bol nad potenciálnou konkurenciou?

Prednáška bude zameraná najmä na univerzálne vyhľadávanie Google a jeho potenciál, súčasťou je diskusia, názorné ukážky a praktické príklady priamo v nástrojoch Google, Webmaster Tools, Analytics, zanalyzujeme spätné odkazy, kľúčové slová a mnoho ďalšieho.

Pripravte si svoje google accounts, prelinkujte svoje weby do Webmaster Tools, skontrolujte, či máte dáta v Analytics a príďte!

KEDY?  Streda 23.10.2013, 18.00 – 20.00
KDE?  The Spot, OD Dunaj, 3.poschodie, Nám.SNP 30, Bratislava

Prednášajúci: DANIEL DURIŠ

Daniel Duriš je jedným zo zakladateľov spoločnosti Pizza SEO, konzultačnej agentúry pre internetový marketing. Pracuje v oblasti optimalizácie pre vyhľadávače, špecializuje sa na použiteľnosť a prístupnosť webových stránok.

Networking členstvo:

Ak sa chceš stať naším členom, kúp si lístok na toto podujatie v hodnote 20 Eur a automaticky získavaš Networking členstvo. Ďalšie typy členstva nájdeš na našej stránke.

REGISTRÁCIA POTREBNÁ 🙂

Tím The Spot

 

Zdroj: The Spot

MediaHub.sk
MediaHub.sk
Mediahub.sk je mediálny portál, ktorý pôvodne vznikol v roku 2013 ako Masmediálne.info. Zaoberá sa masmediálnou a marketingovou komunikáciou. Jeho súčasťou do roku 2023 bol portál s televíznymi reklamami Spoty.mediahub.sk, ktorý vznikol v roku 2017. Portál Mediahub.sk sa začiatkom roku 2023 zlúčil s portálom BratislavskýVečerník.sk.

Ďalšie články

Aktuálne