16.3 C
Bratislava
štvrtok, 28. marca 2024

Bistro.sk – nová www stránka od Azet

Najčítanejšie

Bistro.sk je najnovší projekt od spoločnosti Azet.sk. Mesačne sa prostredníctvom tejto online služby uskutoční viac ako 10-tisíc objednávok z celého Slovenska. Táto služba pre online objednávanie a donášku jedál je na trhu šesť mesiacov a spolupracuje s viac ako 250 reštauráciami v takmer všetkých častiach Slovenska.

Bistro.sk je projekt – služba, ktorá funguje na princípe online objednávania a doručovania jedál s možnosťou výberu z viacerých reštaurácii a to takmer vo všetkých častiach Slovenska za vynikajúce ceny. Počet reštaurácii v ponuke sa neustále zvyšuje. Bistro.sk preveruje kvalitu reštaurácii a to aj na základe hodnotenia používateľov. V súčasnosti eviduje cez 1800 hodnotení. Používateľom je k dispozícii telefonická, online podpora, ale aj chat pre prípadné otázky a spätnú väzbu.

bistro.sk-homepage

„Jednoznačnou výhodou je komfort a jednoduchosť služby, ktorú zákazník na Bistro.sk nachádza. Na jednej website nájde reštaurácie zo svojho okolia, ktoré dovezú jedlo priamo k nemu domov. Nemusí strácať čas prehľadávaním stránok jednotlivých reštaurácii, na Bistro.sk si vyberie donášku, ktorá je najrýchlejšia, najlacnejšia alebo patrí medzi jeho obľúbené,“ hovorí Milan Dubec, zakladateľ a generálny riaditeľ Azet.sk, a.s.

Zoznam pokrytia sa neustále rozširuje a o tom, že táto služba nie je dopravou predražená svedčí aj fakt, že ceny sú rovnaké ako v reštaurácii. Navyše reštaurácie na Bistro.sk zabezpečujú dopravu s vlastnou donáškovou službou. Pridanou hodnotou tejto služby je okrem iného jednoduché a pohodlné vybavovanie objednávok online.

Celoslovenská reklamná kampaň, ktorú Azet.sk pre tento jedinečný projekt pripravil, odštartovala v novembri. Obsahuje komplexný mediamix, možno ju zachytiť v televízii, rádiách, kinách, ale aj v printe. Okrem toho beží aj masívna internetová podpora na vlastných weboch Azetu. Pre prvých objednávateľov pripravilo Bistro.sk niečo špeciálne – extra zľavu 3 € na prvú objednávku.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Ury7aYDUlgY&feature=share&list=UUWEia_XU-XM-HXeqSVyzuyw&index=1[/youtube]


O Azet.sk

Skupina Azet.sk je jednotkou v dennej a mesačnej návštevnosti slovenského internetu. Denne služby prevádzkovateľa Azet.sk využije v priemere viac ako 890 000 reálnych užívateľov, mesačne takmer 3 000 000 užívateľov. Portály Azet.sk zasahujú 80% užívateľov zo SR.

 

Zdroj: Azet.sk – AIMmonitor – IAB Slovakia – September 2013

Ďalšie články

Aktuálne