5.6 C
Bratislava
piatok, 29. marca 2024

Start Up: Kickresume – nakopnite svoju kariéru s originálnym životopisom!

Najčítanejšie

Chcete mať pekný životopis a nebavia vás textové editory? Spravte si svoj životopis pomocou webu Kickresume.com.

V Trnave funguje coworkingové centrum Pointt, ktorého členom je aj študent Tomáš Ondrejka s projektom Kickresume.com, ktorý ponúka svieži dizajn, užívateľsky priateľské rozhranie pre tvorbu životopisu, i jeho archiváciu a spätnú editáciu. Ponúka tiež viacero tém, z ktorých si môžete vybrať tú „svoju“. Oslovili sme ho, aby vám svoj projekt bližšie predstavil.

Tomáš, koho to bol nápad, vytvoriť online nástroj pre tvorbu CV?


Asi pred rokom som potreboval životopis no nechcel som nudný dokument z MS Word tak nás s mojim parťákom Peťom Ďurišom napadlo, že vytvoríme nástroj s ktorým môže mať pekný životopis naozaj každý a ešte aj zadarmo. Za 2 mesiace vznikol projekt Kickresume.

Váš spoločný projekt Kickresume.com sa hneď stretol s pozitívnym ohlasom.
Čakali ste to?


Pravdupovediac až taký ohlas sme nečakali v podstate sme len skúšali či ľudia niečo také chcú a zistili sme, že áno.

Prečo Kickresume? Dlho ste vymýšľali názov?


Názov sme vymýšľali naozaj dlho a keďže je to jedna z najdôležitejších vecí názov nám pomohli vymyslieť kreatívci v BigNameTheory.

Kam chcete svoj projekt potiahnuť? Aké máte ciele? Neuvažujete napríklad o doplnení Kickresume o ponuky s pracovnými inzerátmi,  napríklad od firiem z mediálnej, reklamnej alebo marketingovej brandže?


Náš hlavný zámer je rozšíriť Kickresume aj mimo Slovenska čo sa nám celkom darí. Písali o nás napríklad v The Times of India a momentálne väčšina našej návštevnosti je z USA. Nad inzerátmi sme v minulosti rozmýšľali no máme radi jednoduchosť a preto zatiaľ o inzeráty na našom webe nenájdete.

Čo nové aktuálne v rámci projektu Kickresume riešite?


Aktuálne máme nového super programátora, ktorý nakopol celý projekt takže máme pripravené nové dizajny, blog, a malý redizajn. Do leta chceme spustiť platenú verziu a pridať nové jazykové verzie.

Chystáte aj nejaký nový projekt?

Samozrejme rozmýšľame aj nad novými vecami no momentálne chceme rozbehnúť Kickresume tak aby frčalo aj bez našich zásahov. Potom sa chceme vrhnúť na nové projekty.

Aké sú tvoje plány do budúcnosti?


Momentálne mám v pláne dokončiť školu a potom sa naplno venovať našim projektom a marketingu.

Je na teba nejaký email kontakt na ktorom by ta mohli zastihnúť naši čitatelia, ak sa chcú s tebou poradiť a riešia podobné projekty?


Jasné, píšte mi na tomas@kickresume.com – potešia ma akékoľvek nápady na zlepšenie ale aj kritika a pozvánky na pivo 🙂

Projektu kickresume.com držíme päste. A ak riešite aj vy nejaký podobný projekt, ktorý chcete priblížiť naším čitateľom a pochváliť sa, napíšte nám mail  na redakcia@masmedialne.info, predstavíme ho.

Marián Luha

Ďalšie články

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Zadajte svoj komentár!
Zadajte svoje meno tu

Aktuálne