2.8 C
Bratislava
piatok, 26. apríla 2024

Nová e-Kniha: Gustáv MURÍN – Návod na manželstvo

Najčítanejšie

Návod na manželstvo, kniha, ktorá v tlačenej verzii zaznamenala u čitateliek pred rokmi veľký úspech, vychádza už aj elektronicky. Je rozšírená o ich reakcie, rady i nové témy.

Podľa jednej čitateľky, mala už pôvodná tlačená verzia všetkých 5 „P“ – je to prijemné, poučné, pekné, pikantné a pohodové čítanie.

obalka knihy-Gustav Murin-Navod na manzelstvoA zďaleka najväčšia kapitola je venovaná téme manželský sex s podkapitolami – Orgazmodrómy manželských postelí, Posteľná konverzácia, Sex na dovolenke a mnoho ďalších.

Na najnovšie vydanie knihy reagovala adekvátne elektronickým listom čitateľka Helena:

„Vážený pán Murín, prečítala som si Vašu knižku – Návod na manželstvo – s veľkým záujmom. Hoci ja mám už 82 rokov a z toho už 61 rokov žijem v manželstve, Vaša kniha mi ešte stále mala čo povedať, len teraz ľutujem, že som sa s podobnou témou a tak vtipne napísanou nestretla aspoň pred 40 rokmi, naše manželstvo mohlo byť oveľa lepšie.“

Vy nemusíte čakať tak dlho, zadovážiť si túto pozoruhodnú knihu o manželstve môžete aj hneď na iTunes > TU

Postrehy čitateliek:
Dobre sa to číta, poučila som sa (hoci už dlllllllllho vydatá), zabavila, skrátka má to hlavu a pätu a človek to dočíta do konca.
Jana

Fakt sa mi do toho nechcelo, lebo už som chcela ísť spať a ja čítam len v posteli…
Ale začala som a aj ma to dosť chytilo a prečítala som to v kuse a s potešením…
Striedali sa mi rôzne nálady a pocity – najprv, že to píše skôr baba, lebo to bolo naozaj také príjemné a osobné. Neskôr, že je to pokec s kamoškou pri kávičke. Potom to bolo ako keby vystrihnuté zo ženského časáku – ale je to celé veľmi v pohode.
Ja som to brala ako zo života a veľmi dobre sa mi to čítalo.
Mira

Manželstvá som prelúskala ešte včera v posteli, textík je to milý, pravdivý, miestami aj vtipný, aj vedecký a istou mierou populárny.
Máša

V knihe nájdete všetko, čo vás zaujíma v kapitolách:

VÝBER PARTNERA – O ČOM JE MANŽELSTVO MANŽELSKÝ DUALÓG – Mlčíme, teda sme (naštvaní) MANŽELSTVO A DOMÁCNOSŤ – Spálňa ako bojisko ZVYKY NA ZABITIE – Televízor namiesto rodinného krbu MANŽELSTVO A JEDLO – Hladný muž je nebezpečný MANŽELSTVO A DETI – Dobre mierená papuča DOMÁCE ZVIERATÁ – Zviera alebo partner? MANŽELSTVO A FINANCIE – Nakupujem, teda som? MANŽELSTVO A VOĽNÝ ČAS – Fitness do vrecka RODINA NA CESTÁCH – Bitka za volantom IDEME DO SPOLOČNOSTI – Zábava je fuška… MANŽELSTVO A PRÍBUZNÍ – Príbuzných si nevyberáme… MANŽELSTVOM K DLHOVEKOSTI

A tým, kto chcú vedieť o sexe v partnerstve viac je k dispozícii ABECEDA SEXU a EROTIKY > TU

Veľký profilový rozhovor s Gustávom Murínom si môžete prečítať > TU

 

MediaHub.sk
MediaHub.sk
Mediahub.sk je mediálny portál, ktorý pôvodne vznikol v roku 2013 ako Masmediálne.info. Zaoberá sa masmediálnou a marketingovou komunikáciou. Jeho súčasťou do roku 2023 bol portál s televíznymi reklamami Spoty.mediahub.sk, ktorý vznikol v roku 2017. Portál Mediahub.sk sa začiatkom roku 2023 zlúčil s portálom BratislavskýVečerník.sk.

Ďalšie články

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Zadajte svoj komentár!
Zadajte svoje meno tu

Aktuálne