5.1 C
Bratislava
piatok, 29. marca 2024

Wiktor Leo Burnett si spomína na brief na diár 2014 pre klienta Orange. Ochutnajte.

Najčítanejšie

Na začiatku leta 2013 nám pristál v maile prvý brief týkajúci sa Vianoc a nového roka. Orange už vtedy myslel na darčeky pre svojich zamestnancov a zadal nám návrh zamestnaneckého diára na rok 2014.

Pre celý tím v zložení Hanka (GD), Majka, Bára, Marek (kopíci) a ja bol tento projekt od začiatku do konca zábavou. Od návrhov, cez prvé review, pripomienky až po finalizáciu sme sa k nemu radi vracali. Znamenal pre nás relax a pauzu. Povedzme si na rovinu, je málo zamestnaní, pri ktorých je náplňou práce vymaľovať krížovku. :)

Wiktor Leo Burnett-Diar Orange-Foto

Okrem toho, že diár sám o sebe pomáha ľuďom spomenúť si, upratať si či zariadiť, ten náš má pridanú hodnotu: oddýchnuť si a zabaviť sa. Rok 2014 berie ako hravý rok. Každý mesiac budú môcť zamestnanci Orangeu ponamáhať svoje mozgové závity a potrápiť si hlavy nad sudoku, hlavolamami či tajničkami a zabaviť sa s piškvorkami. Aby toho nebolo málo, babám v Orangei  sa koncept páčil natoľko, až ho pretavili do nadstavby – internej súťaže pre zamestnancov. Po zaslaní správnych odpovedí budú každý mesiac zamestnanci žrebovaní a aj odmeňovaní.

Sme radi, že diár z našej dielne bude počas celého nasledujúceho roka prinášať ľuďom radosť. Bude to dôkazom toho, že aj drobné zadania na každodenne využívané predmety vieme vo WLB robiť s dobrou ideou a elánom a práve vtedy majú veci najväčší zmysel a úspech.

* pri hádanke šéfa sme sa inšpirovali hádankou Alberta Einsteina :)

Jana Šoltisová

Wiktor Leo Burnett team

 

Zdroj: Wiktor Leo Burnett
Článok bol prvý krát publikovaný už 19.12.2013

Ďalšie články

Aktuálne