7.7 C
Bratislava
sobota, 20. apríla 2024

Rádio Best FM je od začiatku februára zas o trochu živšie

Najčítanejšie

Best FM opäť rozširuje svoje vysielanie a moderátorský tím. Vo vysielaní odštartoval moderovaný denný blok „Dobrý deň s Evou Peterovou“. Moderátorský tím sa rozrastá aj o Petru Podkonickú a Ďura Turisa. Obaja moderátori budú spolu moderovať popoludňajšiu show „Popoludnie s Petrou a Ďurom“.

S Petrou a Ďurom prichádzajú do Best FM dvaja obľúbení moderátori, ktorí majú dlhoročné skúsenosti so slovenským éterom. Verím, že Petra a Ďuro vytvoria pre našich poslucháčov atmosféru, ktorá ich zrelaxuje po náročnom pracovnom dni“, povedal manažér rádia Best FM Richard Dírer.

Petra Podkonická a Ďuro Turis prichádzajú do Best FM z rádia Viva. Obaja majú dlhoročné skúsenosti s rozhlasovým vysielaním.

Po 10 rokoch v éteri som si povedal, že sa konečne môžem rozhodnúť aj srdcom. Dostal som skvelú možnosť pokračovať v popoludňajšej show s kolegyňou Peťou“, uviedol Ďuro Turis.

Po viac ako mesiaci mimo éteru mi začal chýbať mikrofón, kontakt s poslucháčom, čaro živého vysielania a veľa dobrej muziky – všetko, čo je na Best FM“, povedala Petra Podkonická.

Radio Best FM-Turis_Podkonicka
Petra Podkonická a Ďuro Turis, Rádio Best FM

Obľúbená dvojica moderátorov bude popoludňajšiu show vysielať každý pracovný deň od 14:00 do 18:00. Počuť ich bude aj v Československom odvare, ktorý bude na programe každý pracovný deň od 18:00 do 19:00.

K zmenám dochádza aj v dennom vysielaní. Od 3. februára pribudne vo vysielaní moderovaný blok „Dobrý deň s Evou Peterovou“, ktorý bude nasledovať po „Dobrom ráne s Ďurom Šimkom“. Denný blok sa bude vysielať každý pracovný deň od 10:00 do 14:00. Best FM tak rozšíri celodenné moderované vysielanie od 6:00 do 19:00.

Rozšírenie vysielania je súčasťou ďalšej fázy zmien Best FM. Prichádza na rad po rozšírení vysielania Best FM o ďalšie lokality. Zároveň je aj súčasťou plánovaného rozšírenia programovej ponuky na Best FM.

Rádio Best FM je založené na koncepte aktuálneho spravodajstva a kvalitnej hudby. Vysiela v Bratislave, Trnave, Žiline, Banskej Bystrici, v Košiciach, Prešove a na Záhorí.

Radio-Best-FM_banner_na_titulku2

Rádio Best FM môžete nájsť aj na na facebookovskej fanpage > TU

Bývalí moderátori Rádia Viva preskočili do Rádia Best FM.
Radio Best FM tak chce získať priazen poslucháčov zaniknutého Rádia Viva.

Rádio Best FM má na to všetky predpoklady – finančne i technické zázemie, silný team a pokrytie, ktoré neustále rozširuje o nové oblasti na  území celej SR. Budeme im teda držať päste, doplnil za portál masmediálne.info redaktor

Michael Gold

Zdroj: PR Clinic

MediaHub.sk
MediaHub.sk
Mediahub.sk je mediálny portál, ktorý pôvodne vznikol v roku 2013 ako Masmediálne.info. Zaoberá sa masmediálnou a marketingovou komunikáciou. Jeho súčasťou do roku 2023 bol portál s televíznymi reklamami Spoty.mediahub.sk, ktorý vznikol v roku 2017. Portál Mediahub.sk sa začiatkom roku 2023 zlúčil s portálom BratislavskýVečerník.sk.

Ďalšie články

Aktuálne