5.9 C
Bratislava
streda, 17. apríla 2024

Francúzsky bulvárny magazín Closer a jeho príbehy, podobné ako v našom Novom Čase

Najčítanejšie

Francúzsky bulvárny magazín Closer vo svojom najnovšom vydaní zverejnil fotografie bývalej prvej dámy Valérie Trierweilerovej, ako si v plavkách užíva na dovolenke na plážach ostrova Maurícius. Kvôli snímkam Trierweilerová avizovala podanie trestného oznámenia za zasahovanie do súkromného života.

Dovolenku na exotickom ostrove Trierweilerová trávi s dvoma priateľkami: Valérie de Senneville – manželkou ministra práce Michela Sapina, a Saidou Jawadovou, družkou herca Gérarda Jugnota.  Fotografie ich zachytávajú počas prechádzok na pláži alebo pri slnení sa na ležadlách. Closer tvrdí, že trojica žien si prenajala jednu z 13 luxusných víl na brehu lagúny, kde sa za noc platí od 1420 eur.

Trestné oznámenia mienia na bulvárny týždenník podať aj obe Trierweilerovej priateľky, ktoré spolu s ňou pricestovali na Maurícius 1. februára na týždňovú dovolenku.

Magazín Closer pred mesiacom zverejnil fotografie odhaľujúce tajný vzťah Hollanda s herečkou Julie Gayetovou. Trierweilerová následne strávila osem dní v nemocnici. V ďalšom vydaní Closer napísal, že vzťah Hollanda s Gayetovou trvá už takmer dva roky. Prezident odhalenia magazínu nepoprel, ale vyjadril poľutovanie nad zasahovaním do svojho súkromného života, na ktorý má podľa vlastných slov právo ako ktorýkoľvek iný občan.

Francois Hollande nebol ešte nikdy ženatý. Jeho vzťah s novinárkou Trierweilerovou sa začal v roku 2006, ešte v čase, keď žil so svojou predchádzajúcou partnerkou a matkou svojich štyroch detí, socialistickou političkou Ségolene Royalovou.

Ako informovali francúzske médiá, Hollande po rozchode Trierweilerovou mieni platiť jej náklady na bývanie v ich byte v 15. parížskom obvode a mieni tiež finančne prispievať na vzdelávanie jej troch synov.

 

Do akej miery môžu médiá zasahovať do súkromia? To je otázka, ktorú necháme nezodpovedanú na premýšlanie pre vás…

Michael Gold

 

Zdroj: TASR, Closer

MediaHub.sk
MediaHub.sk
Mediahub.sk je mediálny portál, ktorý pôvodne vznikol v roku 2013 ako Masmediálne.info. Zaoberá sa masmediálnou a marketingovou komunikáciou. Jeho súčasťou do roku 2023 bol portál s televíznymi reklamami Spoty.mediahub.sk, ktorý vznikol v roku 2017. Portál Mediahub.sk sa začiatkom roku 2023 zlúčil s portálom BratislavskýVečerník.sk.

Ďalšie články

Aktuálne