7.7 C
Bratislava
sobota, 20. apríla 2024

Časopis .týždeň otvára Mediálny kurz

Najčítanejšie

.týždňu na médiách záleží, preto sa jeho renomovaní novinári rozhodli odovzdať svoje skúsenosti ďalej. Otvárajú Mediálny kurz pre budúcich novinárov s dôrazom na prax.  

Vážení čitatelia, milí študenti. Keďže .týždňu záleží na tom, v akom svete žijeme a ako sa o ňom diskutuje, rozhodli  sa založiť  Mediálnu školu .týždňa.

Na seminároch budeme hovoriť o najdôležitejších mediálnych otázkach a zručnostiach, pričom na konci seminára bude zadaná tvorivá úloha, ktorej výsledok bude na ďalšom stretnutí spoločne vyhodnotený” vysvetľuje Štefan Hríb.

Každý semester pripravia pre 20 až 30 záujemcov 12 seminárov, na ktorých budú hovoriť o najdôležitejších mediálnych otázkach a zručnostiach.

Za .týždeň bude investigatívny seminár viesť Marek Vagovič, reportáže a fotografie povedie Andrej Bán, o kultúre v médiách sa dozviete od Juraja Kušnierika, lifestyle predstaví Elena Akácsová, prácu s videom popíše Eugen Korda a o časopise ako celku bude s Vami hovoriť Štefan Hríb (na fotografii hore).

Každý absolvent získa možnosť publikovať v .týždni, dostane tiež novinársky preukaz na zaujímavé podujatia a certifikát o absolvovaní kurzu. Rátajte tiež s možnosťou získať kredit na Vašej vysokej škole.

Najbližší kurz začína už 17.3.2014

Kurz ponúka: 6 prednášajúcich, 12 stretnutí, interaktívne semináre, tvorivé úlohy

Iné výhody kurzu: možnosť publikovať v .týždni, dočasný novinársky preukaz, certifikát o absolvovaní kurzu, možné kredity za vybrané predmety

Všetky informácie nájdete > TU

 

Zdroj: W Press/.týždeň 

MediaHub.sk
MediaHub.sk
Mediahub.sk je mediálny portál, ktorý pôvodne vznikol v roku 2013 ako Masmediálne.info. Zaoberá sa masmediálnou a marketingovou komunikáciou. Jeho súčasťou do roku 2023 bol portál s televíznymi reklamami Spoty.mediahub.sk, ktorý vznikol v roku 2017. Portál Mediahub.sk sa začiatkom roku 2023 zlúčil s portálom BratislavskýVečerník.sk.

Ďalšie články

Aktuálne