7.1 C
Bratislava
utorok, 23. apríla 2024

Aplikácia Bazar.sk úspešná v súťaži Android Code 2013

Najčítanejšie

Tretí ročník súťaže Android Code 2013 o najlepšie slovenské aplikácie v roku 2013 pozná svojich víťazov. Aplikácia Bazar.sk potvrdila svoju funkčnosť a používateľskú obľubu, obsadila vynikajúce 2.miesto. O tomto výsledku rozhodovala odborná porota ako aj verejné hlasovanie.

Súťaž Android Code je určená pre spoločnosti a vývojárov aplikácií. Práve bol vyhodnotený tretí ročník, do ktorého sa prihlásilo 87 slovenských aplikácií. Porota hlasovala v troch hlavných kategóriach: slovenské aplikácie, svetové aplikácie (s globálnym potenciálom) a firemné (brandové) aplikácie.

Aplikácia Bazar.sk je prvou slovenskou aplikáciou, ktorá umožňuje okrem vyhľadávania aj pridávať inzeráty na popredný inzertný portál – Bazar.sk v troch jednoduchých krokoch priamo z mobilu,“ hovorí produktový špecialista Bazar.sk Vladimír Moravčík.

„Pri pridávaní inzerátov sa už nepotrebujete trápiť s fotoaparátom, byť viazaný na počítač, alebo dávať pozor na správny tvar topovacej sms. Mobilom cez aplikáciu vyfoťte veci v skrini, na záhrade, alebo v garáži. Vložíte textový popis a do tretice pridajte kontakt. Svoje inzeráty si v aplikácii môžete kedykoľvek upraviť, zvýhodniť, či zmazať,“ dodáva Moravčík.

Vyhľadávanie v inzercii je rovnako jednoduché. Prezerajte a vyberajte z takmer 800.000 inzerátov na Bazar.sk. Môžete si uložiť svoje hľadania, alebo sledovať zaujímavé inzeráty. Vďaka push notifikácii viete okamžite o tom, že niekto pridal vec, ktorú hľadáte. Rovnako budete včas informovaný o zmene ceny v inzeráte, ktorý ste sa rozhodli sledovať. Kontaktovať predajcu môžete priamo zo svojho mobilu.

O Azet.sk
Skupina Azet.sk je jednotkou v dennej a mesačnej návštevnosti slovenského internetu. Denne služby prevádzkovateľa Azet.sk využije v priemere viac ako 890 000 reálnych užívateľov, mesačne vyše 3 034 000 užívateľov. Portály Azet.sk zasahujú 80% užívateľov zo SR*

*Zdroj: AIMmonitor – IAB Slovakia – November 2013 , MojAndroid.sk, AZET.sk

MediaHub.sk
MediaHub.sk
Mediahub.sk je mediálny portál, ktorý pôvodne vznikol v roku 2013 ako Masmediálne.info. Zaoberá sa masmediálnou a marketingovou komunikáciou. Jeho súčasťou do roku 2023 bol portál s televíznymi reklamami Spoty.mediahub.sk, ktorý vznikol v roku 2017. Portál Mediahub.sk sa začiatkom roku 2023 zlúčil s portálom BratislavskýVečerník.sk.

Ďalšie články

Aktuálne