19.4 C
Bratislava
nedeľa, 19. mája 2024

Fun rádio odštartovalo nový zábavný web SaUkludni.sk

Najčítanejšie

Nový web pod hlavičkou Fun rádia ponúkne čitateľom zdielateľný obsah v podobe foto vtipov a videí. Podobný obsah s veľkým úspechom ponúka Fun rádio svojim fanúšikom už niekoľko rokov na svojom webe Funradio.sk, ale i Facebook stránke Ja som Fun radio. Zisťovali sme podrobnosti.

Čo je cieľom nového projektu Fun rádia? „Stránka saukludni.sk vznikla, dá sa povedať z nutnosti. Disponujeme totiž veľkým obsah zábavného contentu, ktorý denne dostávame od našich poslucháčov a userov. Chceme ho využiť a zároveň ponúknuť našim návštevníkom platformu, kde vedia celkom jednoducho pridávať vlastný obsah,“ povedala pre Masmediálne.info Tatiana Zábojníková-Pavleová, PR manažérka Fun rádia.

Sami návštevníci stránky môžu formovať jej obsah a zasielať zábavné fotografie, či videá prostredníctvom online formulára.

Bude spoločnosť Radio Group predávať reklamu pre Fun rádio i novú webovú stránku SaUkludni.sk? „Áno, reklamný priestor ponúkame aj na saukludni.sk,“ doplnila Tatiana Zábojníková-Pavleová.

Spoločnosť Radio Group je spoločnosť typu media representative, ktorá exkluzívne zastupuje v predaji reklamného času Fun rádio, a webové projekty www.funradio.sk, www.infospravy.sk a 10 regionálnych rádií siete RegioMedia.

Funradio.sk je dlhodobo jednotkou medzi rádiovými webmi. Historicky najvyššiu návštevnosť dosiahol podľa výskumu AIMmonitor pred rokom v marci 2015, kedy ho navštívilo za mesiac viac ako 930 tisíc unikátnych návštevníkov.

Web stránku SaUkludni.sk pre Fun rádio vytvorila spoločnosť Stingray Studio.

repre foto SaUkludni.sk 16.3.2016

MediaHub.sk
MediaHub.sk
Mediahub.sk je mediálny portál, ktorý pôvodne vznikol v roku 2013 ako Masmediálne.info. Zaoberá sa masmediálnou a marketingovou komunikáciou. Jeho súčasťou do roku 2023 bol portál s televíznymi reklamami Spoty.mediahub.sk, ktorý vznikol v roku 2017. Portál Mediahub.sk sa začiatkom roku 2023 zlúčil s portálom BratislavskýVečerník.sk.

Ďalšie články

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Zadajte svoj komentár!
Zadajte svoje meno tu

Aktuálne