17 C
Bratislava
utorok, 7. mája 2024

Josef Neumann je novým CEO spoločnosti PepsiCo aj pre juhovýchodnú Európu a stredomorské krajiny

Najčítanejšie

Novým generálnym riaditeľom spoločnosti PepsiCo pre Cyprus, Maltu a Izrael, ale i Srbsko, Bulharsko, Chorvátsko, Slovinsko, Macedóniu, Bosnu a Hercegovinu, Čiernu Horu a Albánsko sa stal Josef Neumann. Zároveň bude i naďalej zodpovedný za riadenie spoločnosti PepsiCo na Slovensku a v Českej republike. V spoločnosti pracuje už šestnásť rokov.

Josef Neumann, CEO PepsiCo
Josef Neumann (zdroj foto: PepsiCo.)

„Hlavným cieľom bude zvýšiť podiel na trhu s nealkoholickými nápojmi na úroveň nášho postavenia v Strednej Európe,“ povedal Josef Neumann s tým, že na Balkáne ponúka PepsiCo podobne ako napríklad na Slovensku svoje globálne a kľúčové nápojové a potravinové výrobky ako je Pepsi Cola alebo chipsy Lay’s. Popri tom je na spomínaných trhoch aj významným hráčom v kategórii snackov, najmä vďaka akvizícii srbskej spoločnosti Marbo v roku 2008,“ uviedla PepsiCo.

Josef Neumann (41) pôsobí ako generálny riaditeľ Pepsi ČR a SR od začiatku roku 2014. Predtým osem rokov zastával vo firme pozíciu finančného riaditeľa a konateľa pre Slovensko, Česko a Maďarsko.

Spoločnosť PepsiCo na Slovensku distribuuje nealkoholické nápoje Pepsi, Mountain dew, Mirinda, 7UP, Schweppes, Tropicana, Gatorade. Súčasťou portfólia spoločnosti je i značka zemiakových chipsov Lay’s.

MediaHub.sk
MediaHub.sk
Mediahub.sk je mediálny portál, ktorý pôvodne vznikol v roku 2013 ako Masmediálne.info. Zaoberá sa masmediálnou a marketingovou komunikáciou. Jeho súčasťou do roku 2023 bol portál s televíznymi reklamami Spoty.mediahub.sk, ktorý vznikol v roku 2017. Portál Mediahub.sk sa začiatkom roku 2023 zlúčil s portálom BratislavskýVečerník.sk.

Ďalšie články

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Zadajte svoj komentár!
Zadajte svoje meno tu

Aktuálne