7.2 C
Bratislava
piatok, 26. apríla 2024

HEJ.sk si vybral tváre pre svoj event „Zaži Slovensko“

Najčítanejšie

E-shop hľadal v apríli dvojice pre „letnú brigádu“. Víťazmi konkurzu a tvárami HEJ.sk sa stali Klaudia (22) z Liptovského Mikuláša a Marek (26) z Levíc, budú cestovať, vychutnávať si adrenalínové dobrodružstvá, a popritom skúšať moderné gadgety z e-shopu. Svoje zážitky budú zdieľať na sociálnych sieťach.

Do projektu sa mohli zapojiť dvojice vo veku 18 až 30 rokov, ktoré žijú sociálnymi sieťami. Podmienkou bolo, aby mali radi technológie, cestovanie, šport a letné festivaly.

,,Do projektu sa nám prihlásilo veľa talentovaných mladých dvojíc a do finále sme posunuli šesť najlepších párov. Naša štvorčlenná porota, pozostávajúca z interných zamestnancov, si napokon vybrala Klaudiu a Mareka. Táto náborová kampaň nás utvrdila v tom, že dnešných mladých ľudí je ľahšie zmobilizovať cez sociálne siete ako cez klasické pracovné portály,“ povedal riaditeľ internetového obchodu Hej.sk Vladimír Sušil.

Zoznámte sa so SUPERPÁROM! #jemihej

Zoznámte sa so SUPERPÁROM!S Klaudiou a Marekom zažívajte toto leto SLOVENSKO! #jemihej

Posted by ZAŽI Slovensko s Hej.sk on 23. máj 2017

 

Digitálnu kampaň založenú na podobnom motíve mal i mobilný operátor 4KA pod názvom „Vo štvorici po Slovensku“, ktorá získala cenu Hermes – Komunikátor roka 2016 za najinovatívnejšie využitie nových médií.

Prostredníctvom výzvy na svojej fan page na Facebooku operátor oslovil počas letných prázdnin svojich fanúšikov a našiel štyroch dobrovoľníkov, ktorí sa potom počas jedného týždňa stali hlavnými hviezdami fan page 4KA, precestovali Slovensko a testovali mobilnú sieť tohto operátora. Čítaj viac.

Reťazce.sk
Reťazce.sk
Reťazce.sk písali predovšetkým o maloobchode v Bratislave, sústredili sa na centrum Bratislavy a väčšinou na gastroscénu. Zaujímali sa predovšetkým o inovatívne nezávislé projekty. Projekt v rôznych podobách fungoval od roku 2009. Autorom a zodpovednou osobou za obsah bol Radoslav Augustín. V histórii na projekte spolupracovali i Lukáš Kočišek a Ivan Krasko. Redakcia Mediahub.sk od novembra 2018 na obsahu projektu pokračuje. Doménu Reťazce.sk sme získali od spoločnosti VisuArt, s.r.o. a stala sa súčasťou nášho projektu. Portál Reťazce.sk sa začiatkom roku 2023 zlúčil s portálom BratislavskýVečerník.sk.

Ďalšie články

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Zadajte svoj komentár!
Zadajte svoje meno tu

Aktuálne