24.1 C
Bratislava
pondelok, 29. apríla 2024

Internetová zoznamka Singles50.sk je podvod

Najčítanejšie

Zoznamka so sídlom v Luxembursku neoprávnene sťahuje peniaze z platobnej karty zákazníka. Pomôže len zablokovanie a výmena karty.

Podvodný zoznamovací portál funguje na Slovensku na doméne Singles50.sk, alebo Be2.sk.

Po registrácii a potvrdení platby vo výške 9,96 eur, vám ale spoločnosť be2 S.à.r.l. ďalší mesiac neoprávnene stiahne z platobnej karty sumu 49,96 eur, a ak si kartu nezablokujete, zopakuje to bez vášho súhlasu každý ďalší mesiac.

Dôležitým krokom je taktiež vypovedanie zmluvy. To sa dá len písomne. Doporučený list do Luxemburska vyjde na ďalších 4,40 eur. Dajte si na túto zoznamovaciu službu pozor a informujte aj svojich známych, nech sa nedajú nachytať.

Profily na zoznamke sú vymyslené, partnera, či partnerku si preto nenájdete. Cieľom stránky je len podviesť zákazníka. Nenechajte sa oklamať.

Spoločnosť be2 S.à.r.l. operuje i v Českej republike, kde prevádzkuje rovnako zoznamky be2.cz a singles50.cz. Na portáli vasestiznosti.cz je na túto spoločnosť už množstvo sťažností. Celkovo ich je už viac ako 2 tisíc. Len za tento rok viac ako 800.

MediaHub.sk
MediaHub.sk
Mediahub.sk je mediálny portál, ktorý pôvodne vznikol v roku 2013 ako Masmediálne.info. Zaoberá sa masmediálnou a marketingovou komunikáciou. Jeho súčasťou do roku 2023 bol portál s televíznymi reklamami Spoty.mediahub.sk, ktorý vznikol v roku 2017. Portál Mediahub.sk sa začiatkom roku 2023 zlúčil s portálom BratislavskýVečerník.sk.

Ďalšie články

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Zadajte svoj komentár!
Zadajte svoje meno tu

Aktuálne