17.3 C
Bratislava
utorok, 7. mája 2024

Do súťaže PROKOP 2019 sa prihlásilo rekordný počet PR projektov

Najčítanejšie

Do jubilejného 10. ročníka súťaže najlepších PR projektov na Slovensku, agentúry a zadávatelia registrovali historicky najvyšší počet prác – 128 projektov.

Vo všetkých 12 súťažných kategóriách – v 8 hlavných a 4 špeciálnych bude súťažiť v tomto ročníku až 39 prihlasovateľov. Najväčšie zastúpenie má kategória Spoločenská zodpovednosť, filantropia a PR pre neziskové organizácie kde je prihlásených 19 projektov.

„Veľmi nás teší, že práve tento ročník udeľovania „PR OSKAROV“ sme dosiahli rekordné čísla. Spoločnou snahou členských agentúr asociácie bolo práve zmenami v tomto ročníku ako rekvalifikácia kategórií, prehodnotenie metodiky posudzovania projektov, možnosti ich prihlasovania ako aj samotný posun termínu, ktorým sme zosúladili kalendárny rok s naším prokopovským prispieť ku skvalitneniu súťaže, ktorú považujeme za našu vlajkovú loď,“ povedala Soňa Lexmanová, prezidentka APR SR.

Prihlásené práce si môžete pozrieť už dnes na www.prokop.online, užšie nominácie budú zverejnené 17. januára. Slávnostné odovzdávanie cien sa uskutoční 23. januára v bratislavskom Vodárenskom múzeu.

O prácach bude rozhodovať 12-členná porota zložená z osobností PR branže a špecialistov v zložení:

Soňa Lexmanová /SKPR STRATEGIES
Katarína Remiaš /1st CLASS AGENCY
Martin Mazag / PRime Time
Peter Chalmovský / AMI Communication
Katarína Droppová / Media&Communication Consulting
Roman Záhorec /Neopublic Porter Novelli
Monika Révayová / Greyling
Juraj Caránek / Seesame Communication Experts
Matúš Stračiak / PR.Konektor
Karol Wolf / Dynamic Relations 2000
Peter Šurín / Elite Solutions
Štefan Frimmer / Slovenská sporiteľňa

(ts)

MediaHub.sk
MediaHub.sk
Mediahub.sk je mediálny portál, ktorý pôvodne vznikol v roku 2013 ako Masmediálne.info. Zaoberá sa masmediálnou a marketingovou komunikáciou. Jeho súčasťou do roku 2023 bol portál s televíznymi reklamami Spoty.mediahub.sk, ktorý vznikol v roku 2017. Portál Mediahub.sk sa začiatkom roku 2023 zlúčil s portálom BratislavskýVečerník.sk.

Ďalšie články

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Zadajte svoj komentár!
Zadajte svoje meno tu

Aktuálne