13.9 C
Bratislava
piatok, 26. apríla 2024

Redakcia magazínu .týždeň spúšťa nový ročník Mediálnej školy. Prihlásiť sa môžeš aj ty!

Najčítanejšie

Od roku 2014 vydavateľstvo W Press organizuje intenzívny kurz žurnalistiky. Kvôli pandémii sa jeden ročník neuskutočnil, ale od 19. októbra budú až 15-tim študentom v novom ročníku Mediálnej školy prednášať také novinárske kapacity, ako Štefan Hríb, Mario Homolka, Marína Gálisová, Šimon Jeseňák, Andrej Bán, Boris Németh, Eugen Korda, Martin Mojžiš, Zuzana Petková, Roman Kvasnica, Michal Oláh a Michal Novota.

„Mediálna škola je projekt, ktorý sme začali v roku 2014. Chceme ním prispieť k lepšej úrovni médií. Aj tento rok radi privítame tých z vás, ktorým záleží na svete a spoločnosti, v ktorej žijeme. Prijmeme 15 študentov, ktorí sa veľa naučia. Okrem iného vytvoria redakciu pod naším vedením. Naučíte sa všetko potrebné, aby ste mohli písať, robiť rozhovor a tiež vytvoriť časopis, ktorý bude finálnym výstupom kurzu – spolu s certifikátom,“ uviedlo vydavateľstvo.

Kurz sa bude realizovať na Partizánskej ulici v Bratislave, v priestoroch redakcie magazínu .týždeň v podvečerných hodinách od 19. októbra do 30. novembra 2021. Za školné v symbolickej výške 100 € absolvujete až 11 prednášok a 1 výjazd do terénu s vlastným novinárskym preukazom. Prihlásiť sa môžete emailom na adrese marketing@tyzden.sk.

Mediálnu školu magazínu .týždeň úspešne absolvoval v roku 2019 aj šéfredaktor Mediahub.sk, Marián Luha a odporúča ju všetkým, ktorých zaujímajú médiá.

MediaHub.sk
MediaHub.sk
Mediahub.sk je mediálny portál, ktorý pôvodne vznikol v roku 2013 ako Masmediálne.info. Zaoberá sa masmediálnou a marketingovou komunikáciou. Jeho súčasťou do roku 2023 bol portál s televíznymi reklamami Spoty.mediahub.sk, ktorý vznikol v roku 2017. Portál Mediahub.sk sa začiatkom roku 2023 zlúčil s portálom BratislavskýVečerník.sk.

Ďalšie články

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Zadajte svoj komentár!
Zadajte svoje meno tu

Aktuálne