7.2 C
Bratislava
štvrtok, 28. marca 2024

RTVS opäť lídrom víkendovej sledovanosti: Diváci si nenechali ujsť finále očkovacej prémie, ale ani šou Pečie celé Slovensko a Milujem Slovensko

Najčítanejšie

RTVS sa počas uplynulého víkendu v prime-time opäť tešila záujmu divákov. Posledné žrebovanie očkovacej prémie Byť zdravý je výhra si nenechalo ujsť 652.000 divákov pri trhovom podiele 28,6 % v cieľovej skupine 12+ a udržalo si titul najsledovanejšieho programu dňa. Divákov k obrazovkám prilákali aj zábavné šou.

V piatok večer sledovalo reláciu Milujem Slovensko 325.000 divákov pri trhovom podiele 15,8 % a v nedeľu večer dominovala televíznemu vysielaniu šou Pečie celé Slovensko, ktorej štvrtú epizódu sledovalo na Jednotke 486.000 divákov pri trhovom podiele 22,7 % v univerzálnej cieľovej skupine.

Žrebovanie očkovacej prémie si aj počas finále udržalo pozíciu lídra a v rámci sobotného hlavného večerného vysielacieho času dominovalo sledovanosti aj v komerčnej cieľovej skupine s trhovým podielom až 22,7 %. Množstvo divákov ju opäť sledovalo aj na webe, kde dosiahla 36.355 pozretí.

V nedeľu pokračovala na Jednotke šou Pečie celé Slovensko štvrtou epizódou. Úspešná novinka si udržala pozíciu najsledovanejšieho nespravodajského programu dňa. Sledovanosť mala počas vysielania opäť stúpajúci trend.

V nedeľu na poludnie si diváci nenechali ujsť ani diskusnú reláciu O 5 minút 12 na Jednotke Sledovalo ju 330.000 ľudí pri trhovom podiele až 29,2 % v cieľovej skupine 12+ a v danom čase bola taktiež najsledovanejšou televíznou reláciou.

Divákov zaujali aj obľúbené zábavné relácie. V piatok večer prilákala k obrazovkám Jednotky obľúbená šou Milujem Slovensko, ktorá bola v prime-time najsledovanejšou reláciou.

V sobotu lákala Jednotka divákov po žrebovaní očkovacej prémie strašidelnou epizódou satirického seriálu Pumpa, ktorú si nenechalo ujsť 256.000 divákov pri trhovom podiele 12,1 %. Talkšou Petra Marcina Neskoro večer sledovalo 204.000 divákov pri trhovom podiele rovnako 12,1 % v cieľovej skupine 12+.

Dvojka lákala divákov najmä športovými prenosmi. V piatok podvečer ponúkla v rámci rozšírenia prenosov z najvyššej domácej hokejovej súťaže zápas HK Nové Zámky a HK Dukla Ingema Michalovce, ktorý si nenechalo ujsť 36.000 divákov pri trhovom podiele 2,2 %.

Neskôr večer zaujala divákov dokumentom Karel Svoboda – Šťastná léta, ktorý si pozrelo 62.000 divákov pri trhovom podiele 3,9 % v cieľovej skupine 12+.

V sobotu večer si filmovú klasiku Tisícročná včela nenechalo ujsť 51.000 divákov pri trhovom podiele 2,2 % v univerzálnej cieľovej skupine.

Nedeľné popoludnie patrilo na Dvojke opäť športu. Hokejový duel HC Slovan Bratislava a HC Košice si nenechalo ujsť 91.000 divákov pri trhovom podiele 6,1 %.

Zdroj dát: PMT/KANTAR SLOVAKIA

(ts)

Ďalšie články

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Zadajte svoj komentár!
Zadajte svoje meno tu

Aktuálne