17.7 C
Bratislava
streda, 8. mája 2024

Na bezpečnosť návštevníkov Bratislavy a cestujúcich bude Policajný zbor od dnešného dňa dohliadať aj využitím nových priestorov v Nivy

Najčítanejšie

V priebehu dnešného dňa došlo v priestoroch Nivy k otvoreniu stanice Policajného zboru Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave II.

Otvorenie sa uskutočnilo za účasti zástupcov Nivy centra, ako aj vedenia Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave a Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave II.

Policajti, ktorí budú vykonávať službu na tejto stanici, budú velení do služby v čase od 07.00 h do 19.00 h, pričom operatívne, v prípade potreby a vývoja bezpečnostnej situácie môže dôjsť aj k zmene týchto hodín.

Medzi úlohy ktoré budú policajti zabezpečovať, bude patriť prijímanie oznámení o spáchaní trestných činov, priestupkov, strát, nezvestnosti alebo iných udalostí v priestoroch autobusovej stanice, vykonávanie obchôdzkovej služby ale aj plnenie iných úloh vyplývajúcich zo zákona.

(fb)

Redakcia
Redakcia
Redakcia Bratislavského Večerníka predstavuje starosti a radosti v bratislavských mestských častiach. www.bratislavskyvecernik.sk

Ďalšie články

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Zadajte svoj komentár!
Zadajte svoje meno tu

Aktuálne