8.8 C
Bratislava
sobota, 20. apríla 2024

Najsledovanejší seriál Nemocnica má čoraz viac divákov, vo štvrtok prekonal ďalší rekord

Najčítanejšie

Seriálu Nemocnica neustále rastie popularita a fanúšikovská základňa. Prvá decembrová epizóda mala vo štvrtok 2. decembra dosah až na 757-tisíc divákov. TOP seriál roka si tak pripísal ďalší rekord v sledovanosti.

Televízia JOJ vo štvrtok predbehla konkurenciu aj v podvečer so súťažnou show Bez servítky a tiež so spravodajskými reláciami, ktoré boli takisto lídrami slovenského trhu.

Televízna skupina JOJ  dosiahla vo štvrtok 2. decembra ako trhová jednotka v hlavnom vysielacom čase vynikajúcu 14,5 sledovanosť a nadpriemerný podiel na trhu 31,1 % v rámci univerzálneho publika.

Najsledovanejší slovenský seriál súčasnosti si vo štvrtok do zoznamu úspechov pripísal ďalšie rekordy. Už piata epizóda tretej série Nemocnice zaznamenala dosiaľ najvyšší dosah, až na 757-tisíc divákov (AvRch 12+), a tiež najvyššiu sledovanosť od začiatku vysielania, a to až 13,2 %.

So 611-tisíc divákmi dosiahla Nemocnica včera 27,2 % podiel na trhu v CS 12+. V čisto ženskej časti univerzálneho publika si seriál vyslúžil excelentnú 16,4 % sledovanosť a 31,2 % podiel. Najsilnejšou cieľovou skupinou sú diváčky v CS 45-54, včera s až 15,7 % sledovanosťou, diváčky vo veku 35 až 44 rokov dosiahli skvelú 13,2 % sledovanosť.

V rebríčku TOP programov štvrtka sa na druhom mieste umiestnilo Najlepšie počasie s 578-tisíc divákmi a 12,5 % sledovanosťou, tretia bola hlavná spravodajská relácia Noviny TV JOJ, ktorú si vo štvrtok nenechalo ujsť 566-tisíc divákov a zaznamenala 12,2 % sledovanosť. KRIMI si vyslúžili takisto výbornú, až 11,0 % sledovanosť s 507-tisíc divákmi pri obrazovkách.

Súťažná show Bez servítky si vo štvrtok takisto vyslúžila rekordné výkony, keď dosiahla svoju dosiaľ najvyššiu sledovanosť, až 8,5 %, a s 395-tisíc divákmi a 21,3 % podielom na trhu znova prekonala konkurenčných Oteckov na Markíze. Diváčky dennej podvečernej show na JOJke včera dosiahli 10,9 % sledovanosť a 23,9 % trhový podiel (CS 12+).

Pokiaľ správa neoznačí inak, dáta sú uvedené v cieľovej skupine 12+. Dáta sú analyzované v meraní LIVE + VOSDAL (Viewing On Same Day As Life) – analýza živého vysielania spojená s oneskorenou sledovanosťou prehranou v ten istý deň ako živé vysielanie. Dáta sú od 1. 1. 2017 analyzované s pridaním HOSTÍ.

© 2004 – 2021 PMT, s.r.o. , Všetky práva vyhradené. Zdroj dát: PMT/KANTAR SLOVAKIA; JOJ Group

(ts)

Redakcia
Redakcia
Redakcia Bratislavského Večerníka predstavuje starosti a radosti v bratislavských mestských častiach. www.bratislavskyvecernik.sk

Ďalšie články

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Zadajte svoj komentár!
Zadajte svoje meno tu

Aktuálne