10.3 C
Bratislava
streda, 17. apríla 2024

Športový areál na Riazanskej rekonštruujú aj za pomoci poslanca Nového Mesta Tomáša Korčeka

Najčítanejšie

Školak klub zdravia a pohybu na Riazanskej ulici v mestskej časti Bratislava-Nové Mesto je k dispozícii všetkým záujemcom o pohybové aktivity vo vonkajších alebo vnútorných priestoroch. Aktuálne prebieha rekonštrukcia interiéru a v budúcom roku je plánovaná i rekonštrukcia vonkajších športovísk.

Poslanec mestskej časti Bratislava-Nové Mesto JUDr. Tomáš Korček neváhal a do rekonštrukcie sa zapojil tiež vlastnými rukami. „Som rodený Novomešťan a naša rodina býva v Novom Meste už viac ako 80 rokov. Spolu s ďalšími kolegami sme založili Novomestský okrášľovací spolok a iniciatívu Nové Mesto – náš domov, v rámci ktorých realizujeme a podporujeme viaceré verejnoprospešné projekty na území Nového Mesta. Práca pre komunitu a zlepšovanie životného prostredia je niečo čo ma baví a napĺňa a aspoň takto sa snažím zlepšiť a skrášliť prostredie pre obyvateľov Nového Mesta. Práce nás čaká ešte veľmi veľa a dúfam, že súčasné epidemiologické opatrenia čoskoro pominú, aby sme sa jej mohli venovať ešte intenzívnejšie,“ uviedol pre Bratislavský večerník poslanec mestskej časti Bratislava-Nové Mesto JUDr. Tomáš Korček.

„Školak klub je náš športový areál zdravia a pohybu nachádzajúci sa v areáli ZŠ na Riazanskej ulici. Tento rok kompletne zrekonštruujeme jeho interiér, vrátane šatní, nových sociálnych zariadení, dlažieb, obkladov. Meníme taktiež elektroinštaláciu, vykurovanie a zdravotnícke rozvody. Pribudne aj nové vybavenie posilňovne. Budúci rok chceme pokračovať rekonštrukciou exteriéru areálu. Pri rekonštrukcii sme zároveň vyčistili areál Školak klubu. Okrem pomoci pri čistení areálu som zabezpečil a zaplatil aj pristavenie a odvoz veľkokapacitného kontajnera,“ doplnil Tomáš Korček.

V areáli Školak klubu sa nachádzajú volejbalové, futbalové, nohejbalové, softenisové, stolnotenisové, hokejbalové a beachvolejbalové ihriská, ale taktiež atletická dvojdráha na 160 m, petang a ruské kolky. Vnútorné priestory ponúkajú herňu na stolný tenis, posilňovňu, telocvičňu so zrkadlami na aktivity bez lôpt.

Prevádzkové hodiny
JANUÁR – JÚN + SEPTEMBER – DECEMBER:
pondelok – nedeľa 16.00 – 20.00 hod. + nedeľa 8.00 – 12. 00 hod.

JÚL – AUGUST:
pondelok – nedeľa 17.00 – 21.00 hod. + nedeľa 8.00 – 12.00 hod.

Pozn.: Vzhľadom k aktuálnej rekonštrukcii ale i pandemickej situácii je vhodné kontaktovať p. Blahu, prevádzkové hodiny sa môžu meniť.

Marián Luha
Marián Luhahttp://www.racianskyvecernik.sk
Som šéfredaktorom portálov Bratislavský Večerník a Račiansky Večerník. Študoval som na masmediálnych fakultách na univerzitách na Slovensku a v Českej republike. V minulosti som pôsobil vo viacerých printových a elektronických médiách. V súčasnosti okrem portálov Bratislavskyvecernik.sk, Racianskyvecernik.sk a Novomestskyvecernik.sk vediem aj portály Mediahub.sk a Retazce.sk, ktoré sa ale začiatkom roka 2023 zlúčili pod jeden brand Bratislavský Večerník.sk. Zároveň vediem i printové noviny Račiansky Večerník a Novomestský Večerník. Žijem v najkrajšej bratislavskej mestskej časti Rača.👍🍀😉 Svoje tipy na články mi môžete zasielať na e-mail: marian@luha.sk, alebo telefonicky, sms na 0950 355 504. Ďakujem. Články o Rači nájdete > TU

Ďalšie články

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Zadajte svoj komentár!
Zadajte svoje meno tu

Aktuálne