8.8 C
Bratislava
sobota, 20. apríla 2024

Polícia v Bratislavskom kraji pátra po neznámom mužovi, ktorý poskytol prvú pomoc zranenému motocyklistovi

Najčítanejšie

Dopravní policajti vyšetrujú okolnosti dopravnej nehody, ku ktorej došlo na Seberíniho ulici. Podľa doterajších informácii vodič vozidla značky Škoda Rapid pri vychádzaní od výjazdu z parkoviska nedal prednosť v jazde motocyklu značky Kymco, ktorého vodič jazdil na Seberíniho ulici smerom na Jašíkovú ulicu.

V snahe vyhnúť sa zrážke s vozidlom vodič spadol s motocyklom na vozovku a utrpel ťažké zranenia. V tejto súvislosti sa obraciame na verejnosť so žiadosťou o pomoc pri pátraní po doposiaľ neznámom vodičovi bielej dodávky Iveco neznámej kuriérskej služby, ktorý bezprostredne po dopravnej nehode poskytol vodičovi motocykla pomoc.

Touto cestou vyzývame aj svedkov, ktorí disponujú akýmikoľvek informáciami o vodičovi neznámej kuriérskej služby z vozidla Iveco bielej farby, aby tak urobili na bezplatnom čísle polície 158, prípadne formou správy na FB profile Polícia SR – Bratislavský kraj.

(fb)

Redakcia
Redakcia
Redakcia Bratislavského Večerníka predstavuje starosti a radosti v bratislavských mestských častiach. www.bratislavskyvecernik.sk

Ďalšie články

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Zadajte svoj komentár!
Zadajte svoje meno tu

Aktuálne