5.9 C
Bratislava
streda, 24. apríla 2024

Ľuboš Krajčír, vicestarosta mestskej časti Dúbravka sa vzdal funkcie, bude pokračovať vo funkcii ako poslanec

Najčítanejšie

Od Nového roka končí vo funkcii súčasný vicestarosta Ľuboš Krajčír pretože sa chce viac venovať rodine.

„O obsadení, prípadne neobsadení, funkcie vicestarostu v Dúbravke do najbližších komunálnych volieb budem diskutovať s miestnymi poslancami, následne budem informovať Dúbravčanov aj média,“ prezradil pre Bratislavský večerník starosta Dúbravky RNDr. Martin Zaťovič.

„Doterajší vicestarosta sa v poslednom čase pre svoju pracovnú vyťaženosť nemohol svojej funkcii a práci zástupcu starostu venovať, ako aj sám uznal, na 100 percent. Preto sme sa dohodli na ukončení jeho pôsobenia vo funkcii a zároveň aj na ďalšej spolupráci. Projekty sú rozbehnuté, podporu a pomoc mám v tíme dúbravských poslancov i v trojici mestských a župných poslancov,“ doplnil Martin Zaťovič.

„Dnes je posledný deň v roku a pre mňa aj posledným dňom vo funkcii zástupcu starostu Mestskej časti Dúbravka. Moje pracovné povinnosti mi nedovoľujú naďalej zastávať danú funkciu na 100%. V poslednom čase som mnoho vecí dobiehal a išlo to častokrát aj na úkor mojej rodiny, ktorú som videl po večeroch. Od nášho nástupu v roku 2014 v Mestskej časti Dúbravka sa nám podarilo mnoho projektov ako napríklad rekonštrukcie a budovanie detských ihrísk, rekonštrukcie materských škôl a základných škôl, rekonštrukcie ciest a chodníkov, výsadba stromov, príprava na parkovaciu politiku, zvýšenie bezpečnosti a mnoho iného. Snažili sme sa s celým tímom Zaťovič ukázať, ako sa dajú robiť veci verejné, keď sa do nich “obujú” ľudia zo súkromného sektora,“ uviedol 31. decembra 2021 odchádzajúci vicestarosta Ľuboš Krajčír.

„Mnohé veľké projekty na ktorých sme pracovali niekoľko rokov nás čakajú v roku 2022 a to napríklad: rekonštrukcia Harmincovej ulice na štvorpruh, zberný dvor Polianky, pešia zóna M. Sch. Trnavského, Cyklomost Dúbravka – Lamač. Budem pri nich aj naďalej participovať z pozície poslanca Mestskej časti ako i poslanca hlavného mesta. Nakoľko sme skvelý tím spolu s Martinom Zaťovičom – starostom Dúbravky, mestskými poslancami Zdenkou Zaťovičovou a Jurajom Káčerom ako aj miestnymi poslancami, tak verím, že to spoločne zvládneme. Ďakujem za dôveru občanom, starostovi Martinovi Zaťovičovi a kolegom. Naďalej budem pracovať pre Dúbravku (ako miestny poslanec), naše mesto (ako mestský poslanec) a aj našu krajinu (ako poslanec NRSR). Prajem Vám všetko dobré v Novom roku, hlavne veľa zdravia, šťastia, lásky… a nech sme jeden k druhému tolerantnejší, nápomocnejší a milší – tým bude rok 2022 pre nás všetkých krajší,“ doplnil Ľuboš Krajčír.

Marián Luha
Marián Luhahttp://www.racianskyvecernik.sk
Som šéfredaktorom portálov Bratislavský Večerník a Račiansky Večerník. Študoval som na masmediálnych fakultách na univerzitách na Slovensku a v Českej republike. V minulosti som pôsobil vo viacerých printových a elektronických médiách. V súčasnosti okrem portálov Bratislavskyvecernik.sk, Racianskyvecernik.sk a Novomestskyvecernik.sk vediem aj portály Mediahub.sk a Retazce.sk, ktoré sa ale začiatkom roka 2023 zlúčili pod jeden brand Bratislavský Večerník.sk. Zároveň vediem i printové noviny Račiansky Večerník a Novomestský Večerník. Žijem v najkrajšej bratislavskej mestskej časti Rača.👍🍀😉 Svoje tipy na články mi môžete zasielať na e-mail: marian@luha.sk, alebo telefonicky, sms na 0950 355 504. Ďakujem. Články o Rači nájdete > TU

Ďalšie články

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Zadajte svoj komentár!
Zadajte svoje meno tu

Aktuálne