12.1 C
Bratislava
piatok, 19. apríla 2024

Nový televízny seriál Hranica bol opäť lídrom trhu

Najčítanejšie

Televízia JOJ včera ponúkla svojim divákom druhú časť nového seriálu Hranica, ktorá bola opäť jasným lídrom v prime time. Lídrom trhu boli aj NOVINY TV JOJ.

JOJ Group bola v utorok 11. januára trhovým lídrom v hlavnom vysielacom čase so sledovanosťou 11,8 % a podielom 24,8 %. Televízia JOJ viedla v prime time so sledovanosťou 8,8 % a 18,4 % podielom.

Najsledovanejším nespravodajským programom utorka sa stala druhá časť nového JOJkárskeho seriálu Hranica, ktorá porazila komerčnú i verejnoprávnu konkurenciu. So sledovanosťou 9,6 % a podielom 19,3 % sa seriál stal lídrom trhu v rámci univerzálneho publika.

Top nespravodajským programom bol aj v cieľovej skupine 12-54, kde dosiahol 7,3 % sledovanosť a podiel 19,1 %. Seriál vyhral v takmer všetkých cieľových skupinách.

Seriál Hranica si diváci môžu pozrieť v premiére aj dnes a zajtra o 20:35 na JOJke.
Včera si diváci vybrali ako zdroj informácií NOVINY TV JOJ. Dosiahli sledovanosť 11,6 % a podiel 24,6 %.

Pokiaľ správa neoznačí inak, dáta sú uvedené v cieľovej skupine 12+. Dáta sú analyzované v meraní LIVE + VOSDAL (Viewing On Same Day As Life) – analýza živého vysielania spojená s oneskorenou sledovanosťou prehranou v ten istý deň ako živé vysielanie. Dáta sú od 1. 1. 2017 analyzované s pridaním HOSTÍ.

© 2004 – 2022 PMT, s.r.o. , Všetky práva vyhradené. Zdroj dát: PMT/KANTAR SLOVAKIA; JOJ Group 

(ts)

Redakcia
Redakcia
Redakcia Bratislavského Večerníka predstavuje starosti a radosti v bratislavských mestských častiach. www.bratislavskyvecernik.sk

Ďalšie články

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Zadajte svoj komentár!
Zadajte svoje meno tu

Aktuálne