10.5 C
Bratislava
štvrtok, 25. apríla 2024

Erotický „bufet“ na Kramároch je už našťastie minulosťou

Najčítanejšie

Ešte začiatkom minulého roku, v marci 2021 priniesla TV Markíza reportáž v ktorej odhalila erotický salón, ktorý sa nachádzal v bufete hneď vedľa autobusovej zastávky pri nemocnici na Kramároch.

Aktuálne je už minulosťou, starosta Rudolf Kusý ho dal odstrániť a nahradil ho novým, už skutočným bufetom. Médiá tak reálne pomohli odhaliť a vyriešiť problém.

„Pamätáte si ešte na kontroverzný bufet na Kramároch, v ktorom sa okrem rýchleho občerstvenia mali poskytovať aj erotické služby? Aj po mesiacoch sa mi to stále zdá neuveriteľné… Našťastie, je to minulosť, ktorá sa, verím, už nebude opakovať. Aj preto som sa hneď, ako na to upozornili médiá, stretol s vlastníkom pozemku a vyzval ho, aby s majiteľom stánku ukončil nájomnú zmluvu, stánok odtiaľto zmizol a vzniklo tu niečo normálne,“ uviedol Mgr. Rudolf Kusý, starosta mestskej časti Bratislava-Nové Mesto.

„Dnes som sa sem po necelom roku vrátil skontrolovať, či sa veci hýbu tak, ako sme sa dohodli. Pôvodný bufet s pochybnou povesťou je preč a nový nájomca tu v nových priestoroch chce prevádzkovať normálny slušný fast food. Samozrejme, ak získa všetky príslušné povolenia a splní všetky podmienky. Požiadal som ho, aby okolie svojho stánku zmenil na skutočne príjemné a čisté miesto a nezabudol na zeleň. Spolu s majiteľom pozemku prisľúbili, že urobia pre to všetko. Verím, že sa sem už nebudem musieť vracať,“ doplnil Rudolf Kusý.

Upútavka na reportáž TV Markíza s Patrikom Hermanom:

Redakcia
Redakcia
Redakcia Bratislavského Večerníka predstavuje starosti a radosti v bratislavských mestských častiach. www.bratislavskyvecernik.sk

Ďalšie články

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Zadajte svoj komentár!
Zadajte svoje meno tu

Aktuálne