5.9 C
Bratislava
streda, 24. apríla 2024

Staré Mesto zisťuje v prieskume spokojnosť obyvateľov s vybavovaním agendy na oddelení miestneho úradu

Najčítanejšie

Bratislavská mestská časť Staré Mesto pod vedením starostky Ing. arch. Zuzany Aufrichtovej sa pýta svojich obyvateľov v prieskume, ako sú spokojní so službami samosprávy. Súčasťou prieskumu, ktorý môžete vyplniť do 21. januára sú aj otázky:

Aký spôsobom ste vybavovali agendu na miestnom úrade? Ako hodnotíte odbornosť a ústretovosť zamestnanca? Bola Vaša požiadavka vybavená v dostatočnom rozsahu? Máte návrhy na zlepšenie alebo rozšírenie služieb poskytovaných miestnym úradom?

„Vážení obyvatelia Starého Mesta, ale aj všetci klienti Centra služieb občanom a oddelení miestneho úradu v Starom Meste. Naším cieľom je vaša spokojnosť. Snažíme sa pre to robiť maximum, ale zároveň vieme, že stále je čo zlepšovať. Maximálnu efektívnosť našich činností a spokojnosť vás, našich klientov, vieme dosiahnuť len spoločnými silami. Aby sme dokázali lepšie identifikovať oblasti, v ktorých zaostávame, ale aj tie, s ktorými ste spokojní, chceme vás poprosiť o niekoľko minút vášho času,“ uviedla samospráva mestskej časti.

„Prinášame vám dotazník, v ktorom by sme vás chceli poprosiť o objektívne posúdenie činnosti a kvality služieb poskytovaných Miestnym úradom v Starom Meste. Prostredníctvom tohto dotazníka chceme zistiť, či a s akými nedostatkami sa stretáva náš klient a kde sú možnosti zlepšenia, ale aj to, s čím ste naopak spokojní. Na vašom názore nám záleží, vaše odpovede nám pomôžu pri zlepšení kvality poskytovaných služieb,“ doplnilo Staré Mesto.

Dotazník nájdete TU, vyplniť ho môžete do 21. 1. 2022.

(ts, red)

Redakcia
Redakcia
Redakcia Bratislavského Večerníka predstavuje starosti a radosti v bratislavských mestských častiach. www.bratislavskyvecernik.sk

Ďalšie články

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Zadajte svoj komentár!
Zadajte svoje meno tu

Aktuálne