5.4 C
Bratislava
piatok, 19. apríla 2024

Reportér televízie JOJ Rastislav Ekkert prišiel o vodičský preukaz, šoféroval pod vplyvom alkoholu, nafúkal 2,68 promile

Najčítanejšie

„Ahojte priatelia chcem aby ste to vedeli odo mňa …..zajtra to asi bude v Novom Čase…Ekkert nafúkal…áno je to pravda po rozchode so svojou priateľkou, ktorá bola zmyslom môjho života som upadal do čoraz väčšej depresie…dve Becherovky a policajná cela, čisté peklo som špinavý smradľavý niečo strašné, nikomu som neublížil len som si dal po rokoch na svoje meniny fľašu Becherovky…dostal som brutálny zákaz na dva roky za 40 rokov som neurobil ani najmenší priestupok, teraz si ma podajú a pri tom som išiel po lesnej ceste s fľašou becherovky…. Pekný smutný večer priatelia,“ uviedol Rastislav Ekkert na sociálnej sieti.

„Vo štvrtok 13. januára krátko po 8. hodine ráno policajti z Obvodného oddelenia z Hnúšte zastavili na ceste II. triedy medzi Brezinou a Brádnom nákladné vozidlo Ford Tranzit a vodiča vyzvali na predloženie dokladov a vykonanie dychovej skúšky,“ uviedla pre Nový Čas banskobystrická policajná hovorkyňa Mária Faltániová s tým, že skúška bola pozitívna.

„Nafúkal 2,68 promile. Vodičovi bolo vznesené obvinenie z prečinu ohrozenia pod vplyvom návykovej látky, bola mu obmedzená osobná sloboda a bol umiestnený do policajnej cely. Vec bude ukončená v superrýchlom konaní,“ dodala Faltániová.

Rastislav Ekkert žije v karavane v ktorom sa presúval i na reportáže, vodičský preukaz mu preto bude určite chýbať. „Domček na Muránskej planine už je minulosťou, nepíše sa mi to ľahko, ale tak to je a zo mňa sa stal Nomád, teda aj so psíkov Arčika a Akbajka…. teda nie úplne…..máme základný tábor neďaleko planiny v horách ešte vyšších a rovnako krásnych a máme ešte dobrú Vílu, ale o tej teraz písať nebudem…ale od dnes okrem maľovania začínam písať knihu o živote tuláka….a celkom sa na toto nové obdobie teším….možno sa pýtate, či je to rozumné v tejto dobe…ja si myslím, že bude len horšie a treba urvať čo sa ešte dá… Držte nám palce….Vidíme sa na ceste….Pekný deň priatelia…..,“ prezradil Ekkert na sociálnej sieti ešte v novembri 2021.

Rastislav Ekkert pôsobí nielen ako reportér, ale i ako maliar. „Narodil som sa v roku 1964, v Bratislave. Od malička bola príroda miestom, kde som sa cítil najlepšie. Najskôr to boli lesy Malých Karpát a neskôr, keď som objavil čaro horolezectva, Vysoké Tatry, kde som ako chlapec z dolniakov trávil veľa času. Neskôr to bol Kaukaz, Alpy a napokon aj Himaláje. Vďaka svojej práci reportéra som pochodil svet krížom krážom, videl som vojny, utrpenie, ale aj radosť jednoduchých ľudí, medzi ktorými sa cítim najlepšie. Vrcholom bola moja Cesta okolo sveta za osemdesiat dní. Vždy ma sprevádzal fotoaparát či kamera,“ uviedol Ekkert pre ateliér Hlavina.

Rastislav Ekkert so svojím karavanom (zdroj foto: FB/Rastislav Ekkert)
Redakcia
Redakcia
Redakcia Bratislavského Večerníka predstavuje starosti a radosti v bratislavských mestských častiach. www.bratislavskyvecernik.sk

Ďalšie články

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Zadajte svoj komentár!
Zadajte svoje meno tu

Aktuálne