12.3 C
Bratislava
štvrtok, 28. marca 2024

Tohto týždňový alkoholový rekordér na dodávke najprv narazil do BMW 530, vzápätí nacúval do BMW 320

Najčítanejšie

Bratislavskí dopravní policajti boli v priebehu štvrtka rána 17.2. vyslaní k dopravnej nehode troch motorových vozidiel, ku ktorej došlo na Búdkovej ulici.

Podľa doterajších informácií 46-ročný vodič vozidla IVECO počas jazdy v smere do centra nedodržal potrebnú vzdialenosť pred ním idúcim vozidlom BMW 530 xDrive, následkom čoho došlo k zrážke.

Po vystúpení z vozidla však vozidlo nezabezpečil proti pohybu. To začalo vzhľadom na mierne stúpanie klesať a vzápätí došlo k jeho nárazu do vozidla BMW 320 XDrive, ktoré stálo za ním.

Vodič bol po príchode policajtov podrobený vykonaniu dychovej skúšky, tá skončila s výsledkom 1,11 mg/l alkoholu vo vydychovanom vzduchu – čo predstavuje 2,31 promile. Pri nehode bola spôsobená celková škoda vo výške 6.610 ,-€.

Vodič IVECA bola obmedzený na osobnej slobode a po vykonaní potrebných úkonov umiestnený v cele policajného zaistenia. Obvineniu z trestného činu ohrozenia pod vplyvom návykovej látky čelí 46-ročný Ján K.

(fb)

Redakcia
Redakcia
Redakcia Bratislavského Večerníka predstavuje starosti a radosti v bratislavských mestských častiach. www.bratislavskyvecernik.sk

Ďalšie články

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Zadajte svoj komentár!
Zadajte svoje meno tu

Aktuálne