14.2 C
Bratislava
piatok, 29. marca 2024

RTVS pripravila mimoriadne vysielanie k návratu hokejovej reprezentácie na Slovensko

Najčítanejšie

Už zajtra sa na Slovensko vrátia bronzoví medailisti z Pekingu. Návrat slovenskej hokejovej reprezentácie prinesie RTVS divákom exkluzívne na televíznom okruhu :Šport. Okrem množstva živých vstupov je pre divákov pripravené aj mimoriadne športové štúdio.

Mimoriadne živé vstupy by mali odštartovať okolo 13.00 h príchodom slovenskej hokejovej reprezentácie na letisko vo Schwechate. Následne bude pripravený štáb pred Zimným štadiónom Ondreja Nepelu, odkiaľ bude odvysielaný aj mediálny brífing.

Okolo 15.00 h odštartuje športové štúdio so živými vstupmi a prenosom z tlačovej konferencie. Zo štúdia v Mlynskej doline sa divákom prihovorí Oľga Konečná a priamo zo štúdia na zimnom štadióne Ľuboš Hlavena.

V štúdiu privítajú aj výnimočných hostí a vysielanie doplnia aj dokrútky z historických hokejových momentov aj aktuálnych výkonov v Pekingu. Po oficiálnom mediálnom brífingu sa hokejisti presunú na Námestie SNP v Bratislave, kde sa zvítajú s fanúšikmi.

„Sme technologicky pripravení na kompletné pokrytie cesty našich bronzových chlapcov z letiska až na námestie. Divákom tak chceme priniesť komplexný zážitok z návratu našej hokejovej reprezentácie. Verím, že spolu s bohatým programom v štúdiu a dokrútkami sprostredkujeme jedinečný zážitok aj divákom, ktorí sa nemôžu zúčastniť vítania našich hokejistov priamo na námestí,“ dopĺňa riaditeľ sekcie športu Matej Hajko.

Vzhľadom na možné časové posuny sú predpokladané časy vysielania orientačné. Živé prenosy budú prispôsobené aktuálnej situácii a skutočnému príletu a následnému programu slovenskej hokejovej reprezentácie.

(ts)

Redakcia
Redakcia
Redakcia Bratislavského Večerníka predstavuje starosti a radosti v bratislavských mestských častiach. www.bratislavskyvecernik.sk

Ďalšie články

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Zadajte svoj komentár!
Zadajte svoje meno tu

Aktuálne