9.4 C
Bratislava
utorok, 23. apríla 2024

JOJ Šport je od 28. apríla súčasťou ponuky operátorov Slovak Telekom a DIGI Slovakia. Televíziu bude mať možnosť sledovať ďalších viac ako 600-tisíc domácností

Najčítanejšie

Dostupnosť televízie JOJ Šport sa u oboch operátorov týka všetkých platforiem: internetovej, káblovej a aj satelitnej televízie.

V rámci jednotlivých programových balíkov si JOJ Šport u operátora Slovak Telekom pozrú predplatitelia balíka Magio M a športového balíka. Pre predplatiteľov DIGI Slovakia bude JOJ Šport dostupný v základnom balíku Štandard.

V najbližších týždňoch JOJ Šport svojim divákom ponúkne rozmanitý balík športových podujatí. Už 8. mája čaká futbalových priaznivcov ostré vyvrcholenie Slovnaft Cupu v podaní dvoch odvekých rivalov ŠK Slovan Bratislava a FC Spartak Trnava.

O týždeň neskôr, konkrétne 14. a 15. mája si na svoje prídu fanúšikovia vodných športov, keďže sa v Čunove konajú majstrovstvá Slovenska v kanoistike.

V druhej polovici mája si diváci JOJ Šport budú môcť vychutnať aj parkúrové jazdectvo koní, či finálové zápasy volejbalovej Ligy majstrov mužov aj žien.

Počas letných mesiacov dostanú priestor na obrazovke aj medzinárodné atletické mítingy, Svetová triatlonová séria a Zlatá európska liga vo volejbale.

V dlhodobom horizonte sa v rámci zimných športov diváci JOJ Šport môžu tešiť na rozšírený balík lyžiarskych podujatí organizácie FIS aj s účasťou Petry Vlhovej a bratov Žampovcov.

(ts)

Redakcia
Redakcia
Redakcia Bratislavského Večerníka predstavuje starosti a radosti v bratislavských mestských častiach. www.bratislavskyvecernik.sk

Ďalšie články

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Zadajte svoj komentár!
Zadajte svoje meno tu

Aktuálne