10.5 C
Bratislava
štvrtok, 25. apríla 2024

Na Deň zeme Tomáš Korček spoločne s dobrovoľníkmi skrášľoval areál novomestských materských a základných škôl

Najčítanejšie

Tomáš Korček patrí medzi dlhoročných poslancov mestskej časti Bratislava – Nové Mesto. Novomešťanov zastupuje aj v mestskom zastupiteľstve. Zviditeľnil sa najmä nezištnou prácou pre obyvateľov, bezplatnou právnou poradňou a verejnoprospešnými aktivitami v rámci mestskej časti.

Je zakladajúcim členom Novomestského okrášľovacieho spolku v ktorom pôsobí spoločne s novomestským poslancom Liborom Gašpierikom, majiteľom predajne Vínečko vo Farmárskej tržnici na Rožnavskej ulici v Bratislave.

„V Novom Meste už tradične pri príležitosti Dňa zeme skrášľujeme prostredie našich materských a základných škôl. Tento rok som spolu s poslancom Martinom Lovichom pomáhal rodičom a žiakom najväčšej novomestskej základnej školy s materskou školou na ulici Za kasárňou,“ uviedol Tomáš Korček.

„Celú sobotu čistili školský areál, vysádzali nové rastliny, ale i diskutovali o riešení rôznych problémov v Novom Meste. Za odmenu si všetci prítomní mohli pochutnať na dobrých párkoch, chutných koláčikoch , či sa osviežiť kofolou a minerálnou vodou. Budúcu sobotu pokračujeme na základnej škole s materskou školou na Kalinčiakovej ulici. Pridáte sa?,“ doplnil Tomáš Korček.

Prečítajte si tiež:

Tomáš Korček: Právo je pre mňa nástrojom, ktorým sa dá pomáhať ľuďom

(fb)

Redakcia
Redakcia
Redakcia Bratislavského Večerníka predstavuje starosti a radosti v bratislavských mestských častiach. www.bratislavskyvecernik.sk

Ďalšie články

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Zadajte svoj komentár!
Zadajte svoje meno tu

Aktuálne