17.1 C
Bratislava
sobota, 27. apríla 2024

Prihláste vaše dieťa na denný umelecký tábor, ktorý vedie herec Roman Pomajbo

Najčítanejšie

„Sme si istí, že mnohí z vás majú školopovinné deti a práve v týchto dňoch riešia ich letné aktivity. Preto by sme vám radi dali do pozornosti náš tradičný letný denný umelecký tábor pre deti od 10 do 15 rokov. Uskutoční sa už od 11. do 15. júla, v časoch od 8:00 do 16:30,“ uviedlo Stredisko kultúry v bratislavskom Novom Meste, vo svojom newsletteri.

Tábor je zameraný na hereckú výchovu, umelecký prednes a improvizáciu s hercom Romanom Pomajbom, technickú prácu v štúdiu a natáčanie filmu či vlogu so scenáristom a režisérom Michaelom Sharmantom či výtvarné techniky a výrobu kulís s akademickou sochárkou Magdalénou Burmekovou. Súčasťou programu bude exkurzia do televízie JOJ či dabingového štúdia Dimas.

„Mária Priečinská (riaditeľka Strediska kultúry, pozn. redakcie) vie, že sa zaujímam o vzdelávanie detí. Vie, že mám kopec detí doma. (smiech) Mňa to veľmi baví, budúcnosť vidím v deťoch. Som preto ochotný im venovať svoj čas, lásku, skúsenosti… Takto vznikol aj tento tábor. Povedali sme si, poďme niečo urobiť v Novom Meste, poďme urobiť niečo pre deti,“ uviedol pre Novomestský Večerník Roman Pomajbo.

„Priznám sa, trošku som sa vzpieral, že sú prázdniny a rád by som si oddýchol a trávil viac času s mojimi deťmi. Pani Priečinská však našla riešenie, povedala: „Veď to sa nevylučuje, zoberte aj svoje deti!“ Takže sme sa dohodli. Budem sa venovať svojim deťom, ale aj ostatným, kde budem pre tých záujemcov robiť rôzne etudy, cvičenia, hry – lebo ja som veľmi hravý! Pôjdeme aj do televízneho štúdia, vyskúšame si prácu v dabingovom štúdiu…všetci sa na chvíľku staneme hercami,“ doplnil Roman Pomajbo.

Bližšie podrobnosti nájdete v oficiálnej prihláške a ktorú v prípade záujmu o tábor môžete rovno vyplniť a oskenovanú zaslať na e-mail: taborvajnorska@gmail.com. Viac informácií o tábore sa dozviete taktiež na tel. č.: 0911 449 688 alebo 02 44 372 567.

(ts, red)

Redakcia
Redakcia
Redakcia Bratislavského Večerníka predstavuje starosti a radosti v bratislavských mestských častiach. www.bratislavskyvecernik.sk

Ďalšie články

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Zadajte svoj komentár!
Zadajte svoje meno tu

Aktuálne