12.3 C
Bratislava
štvrtok, 28. marca 2024

RTVS odvysiela na :Športe exkluzívny priamy prenos zo 60. vstupného draftu NHL 2022

Najčítanejšie

Vstupný draft NHL 2022 sa bude konať 7. – 8. júla 2022 v Bell Centre v Montreale v Quebecu. Slovensko má vo výbere niekoľko horúcich želiezok. RTVS prinesie divákom exkluzívne v televíznom aj online vysielaní priamy prenos z prvého kola draftu v piatok 8. júla o 1.00 h na :Športe. Diváci si budú môcť program pozrieť následne aj v reprízach a koncom júla odvysiela RTVS aj veľkolepú šou NHL venovanú práve draftu.

„Teším sa, že draftová noc v Montreale bude výnimočná pre Slovensko. Naši mladí hokejisti v posledných rokoch ukazujú, že sa nemusíme báť o budúcnosť slovenského hokeja. RTVS získala vy-sielacie práva na priamy prenos draftu NHL 2022 a súčasťou balíka sú aj exkluzívne sprievodné relácie,“ vyjadril sa riaditeľ sekcie športu RTVS Matej Hajko.

Priamo do Montrealu posiela RTVS aj štáb s redaktorom Patrikom Mitasom, ktorý pripraví exkluzívne rozhovory pre vysielanie :Športu. Diváci sa v priamom prenose a v následných reprízach môžu tešiť na veľkolepý program, rozhovory a dokrútky.

Exkluzívne pre RTVS poskytne vyjadrenie k draftu aj doteraz najvyššie umiestnený Slovák Marián Gáborík (č. 3 v roku 2000), ako aj tréner slovenskej reprezentácie do 20 rokov Ivan Feneš, pod ktorým všetci draftoví adepti pôsobili v mládežníckych výberoch.

Najvyššie postaveným slovenským hráčom v rebríčku by mal byť mladý talentovaný útočník Juraj Slafkovský, v prvej desiatke sa vo všetkých prognózach objavuje aj obranca Šimon Nemec a prvé kolo draftu by mohlo vyjsť aj Filipovi Mešárovi.

(ts)

Redakcia
Redakcia
Redakcia Bratislavského Večerníka predstavuje starosti a radosti v bratislavských mestských častiach. www.bratislavskyvecernik.sk

Ďalšie články

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Zadajte svoj komentár!
Zadajte svoje meno tu

Aktuálne