8.8 C
Bratislava
sobota, 20. apríla 2024

Stredisko kultúry na Vajnorskej pripravilo na december bohatý program

Najčítanejšie

Decembrová programová skladba v SK Vajnorská je vždy kvôli blížiacim sa vianočným sviatkom tematicky špecifická a bohatá. Opäť sa môžete tešiť na veľmi úspešné divadelné predstavenia doplnené o rôznorodé večerné show.

Na Mikuláša, 6. decembra o 19:00 uvedie stredisko kultúry populárnu autorskú komédiu trojice známych hercov s názvom RITA.

Oľga Belešová, Roman Pomajbo a Štefan Martinovič vás vovedú do zákulisia redakcie lajfstajlového časopisu RITA v období, keď zostavujú vianočné číslo.

Ktorá celebrita sa dostane na jeho titulku? Kto proti komu? Ona s ňou? Všetci spolu? On sám? Alebo prečo? Show plná pesničiek, rôznych postáv, divných „týpkov“ a nezameniteľného humoru vás naladí na Vianoce v ktorejkoľvek časti roka, v akýkoľvek deň.

O deň neskôr, v stredu 7. decembra o 19:00 bude mať v Novomestskom divadle premiéru divadelná show Ľadový kráľ prezentujúca umenie maľovania na telo v muzikálovom príbehu.

Formát voľne nadväzuje na úspech projektu Body Art Show, ktorý vypredával sály 6 rokov po sebe. Divákov budú sprevádzať tanečné výkony Dance company pod vedením Jána Minaríka a herecké výkony Romana Pomajba, Veroniky Lackovičovej, Petra Bažíka či Sisy Lelkes Sklovskej.

V nedeľu, 11. decembra o 10:00 majú pripravené špeciálne vianočné predstavenie pre deti od 5 do 9 rokov od Divadla Ona On.

Hlavná postava, anjel Stela, musí prejsť výcvikom, aby sa mohla stať Mikulášovým pomocníkom. Pomôžu jej v tom Duchovia Vianoc. Kto to vlastne je? Duch Lásky, Pokoja a Radosti. Čo by to bolo za zimnú rozprávku, keby ku koncu neprišiel aj Mikuláš. Deti si počas predstavenia zatancujú aj zaspievajú koledy. Vstupné sú symbolické 3 eurá.

(ts)

Redakcia
Redakcia
Redakcia Bratislavského Večerníka predstavuje starosti a radosti v bratislavských mestských častiach. www.bratislavskyvecernik.sk

Ďalšie články

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Zadajte svoj komentár!
Zadajte svoje meno tu

Aktuálne