5.1 C
Bratislava
piatok, 29. marca 2024

Každé darčekové predplatné, SME.sk odmeňuje poukazom na 10 eur do kníhkupectva Panta Rhei

Najčítanejšie

Podarujte svojej rodine či priateľom prístup ku kvalitným a overeným informáciám na SME.sk. Vďaka ročnému darčekovému predplatnému si tak na Vás spomenú po celý rok. Ak si v dňoch 28.11. – 24.12.2022 zakúpite darčekové predplatné SME.sk, získate poukaz na 10 eur do Panta Rhei.

Poukaz môžete využiť jednorazovo buď v kamenných predajniach Panta Rhei, alebo v e-shope www.pantarhei.sk do 31.1.2023. Poukaz Vám zašlú e-mailom najneskôr nasledujúci pracovný deň.

  • Kúpu predplatného SME.sk vybavíte za pár klikov. Na stránke s darčekovým predplatným si vyberiete typ predplatného, doplníte Vašu mailovú adresu a hneď Vám zašlú na Váš e-mail predplatné vo formáte PDF. Môžete ho buď vytlačiť, alebo jednoducho preposlať. Na darčekovom PDF je uvedený aktivačný kód. Platnosť darčekového predplatného začína plynúť aktiváciou tohto kódu a trvá jeden rok.Benefity darčekového predplatnéhoDarčekové predplatné odomkne články na SME.sk, Korzar.sk, MYregiony.sk, Sportnet.sk, INDEX.sme.sk a Spectator.sk a s predplatným je tiež možné neobmedzene diskutovať pod článkami.Ak si zakúpite prémiové predplatné, získate aj tieto benefity:
  • Neobmedzený prístup k stovkám e-kníh na eknihy.sme.sk
  • Možnosť listovania PDF verzií denníka SME a ďalších 10 titulov vydavateľstva
  • Prístup k odomknutému SME.sk až na 6 zariadeniach
  • Darčekové predplatné Prémium bez reklamy poskytuje okrem všetkých spomínaných prémiových benefitov aj vypnutie bannerovej a videoreklamy na SME.sk a tiež v mobilnej aplikácii SME a vo všetkých našich podcastoch.(ns)

Ďalšie články

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Zadajte svoj komentár!
Zadajte svoje meno tu

Aktuálne