8.1 C
Bratislava
štvrtok, 25. apríla 2024

Na Slovensku odštartoval predaj HONOR X7a, smartfónu s extra dlhou výdržou batérie, za skvelú cenu a slúchadlami ako darček

Najčítanejšie

Celodenná výdrž batérie, výkonný fotoaparát, nadštandardné úložisko a veľký displej

Práve dnes štartuje na Slovensku predaj horúcej novinky medzi mobilnými telefónmi, HONOR X7a. Môže sa pochváliť nadštandardnou kapacitou batérie 5 330 mAh , dlhou výdržou batérie na jedno nabitie alebo štvornásobným 50Mpx fotoaparátom.

Nechýba ani kvalitný HONOR FullView HD displej a 128GB úložisko. To všetko za veľmi dostupnú cenu, len 229 €. Navyše s bezdrôtovými slúchadlami HONOR CHOICE X3 zadarmo, ako darček.

Tenký dizajn a nadštandardná kapacita batérie

HONOR X7a sa pýši krásnym elegantným a štíhlym dizajnom. Napriek tomu je vybavený batériou s nadštandardnou kapacitou 5 330 mAh a veľmi dlhou výdržou. Z celej série X disponuje tak HONOR X7a najväčšou výdržou na jedno nabitie.

Vďaka technológii HONOR Smart Power Saving pre optimalizáciu spotreby batérie sa môžete spoľahnúť až na 37 hodín surfovania na sociálnych sieťach, 37 hodín volania alebo až 26 hodín prehrávania hudby .

Nechýba ani 22,5W rýchle nabíjanie HONOR SuperCharge. Už za 30 minút máte batériu nabitú na 10 hodín.

Špičkový FullView HD displej

6,74“ HONOR FullView HD displej s 90,07% pomerom k telu telefónu a farebnou hĺbkou 16,7 milióna farieb, sa postará o jasný a živý obraz a pohlcujúci zážitok pri sledovaní filmov alebo hraní hier. Navyše disponuje oficiálnou certifikáciou TÜV Rheinland pre nízke vyžarovanie modrého svetla a tým pádom aj slabšie zaťaženie očí. Prípadne si môžete zapnúť jeden zo šetrnejších režimov pre oči: eBook, Eye Comfort alebo Dark.

Výkonný fotoaparát a veľké úložisko

Mobilný telefón HONOR X7a je vybavený až 4 fotoaparátmi, 50MPx hlavným, 5MPx širokouhlým, 2MPx makro fotoaparátom a hĺbkovým 2MPx senzorom. Na prednej strane telefónu nájdete 8MPx selfie kameru. Spoľahnúť sa môžete aj na veľké úložisko s kapacitou až 128 GB , ktoré je možné rozšíriť o MicroSD kartu až o 1 TB.

Cena a dostupnosť

HONOR X7a je práve v predaji v elegantných farebných prevedeniach: Ocean Blue alebo Midnight Black.

Práve teraz u slovenských predajcov, len za 229 €, navyše s bezdrôtovými slúchadlami HONOR CHOICE X3 zadarmo, ako darček.

Ďalšie informácie o značke HONOR nájdete na oficiálnych webových stránkach: www.hihonor.com/sk/

Získajte HONOR X7a aj Vy! Zasúťažte si do 5. februára a vyskúšajte šťastie. Horúca novinka medzi smartfónmi môže byť Vaša!
Súťaž nájdete tu: https://www.instagram.com/p/Cn1Qc8HqOB0/

(ts)

Redakcia
Redakcia
Redakcia Bratislavského Večerníka predstavuje starosti a radosti v bratislavských mestských častiach. www.bratislavskyvecernik.sk

Ďalšie články

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Zadajte svoj komentár!
Zadajte svoje meno tu

Aktuálne