8.1 C
Bratislava
štvrtok, 25. apríla 2024

Ako si zorganizovať pracovný stôl? Tieto veci vám na ňom nesmú chýbať

Najčítanejšie

Pracovať efektívne je výzvou pre každého, kto sa snaží svoju prácu brať vážne a neustále sa v nej zlepšovať. Samozrejme, samotný výkon závisí od snahy a motivácií jednotlivca. Avšak k svojmu cieľu sa dokážete priblížiť aj vďaka maličkostiam. Medzi takéto maličkosti patrí napríklad vždy uprataný a dobre zorganizovaný pracovný stôl. Ako by mal vyzerať?

V každej modernej kancelárií nemôžu chýbať stoly, ktoré priam vyzývajú pracovať. Pre tieto stoly je charakteristické, že sú čisté, upratané a prehľadné. Vyzerajú skutočne ako z filmu. Čistý a uprataný stôl vedie k efektívnejšej práci, súhlasíte?

Chcete aj vy pracovať efektívne? Dajte si záležať na vašom pracovnom stole.

  • Úložný priestor na dokumenty

Ak pracujete v kancelárií a pri práci používate veľké množstvo papierov, doporučujeme, aby ste si vybrali taký kancelársky stôl, ktorý bude obsahovať pridaný regál alebo minimálne niekoľko zásuviek. Na praktických pracovných stoloch nemôže chýbať úložný priestor. Vďaka nemu, nebudete mať dokumenty rozhádzané alebo položené na kope, budú uložené na svojom mieste.

  • Dostatok miesta pre kancelárske potreby

Ani pero by nemalo voľne ležať na stole. Všetky kancelárske potreby by mali mať svoje určené miesto. Vyberte si preto pracovný stôl, na ktorý si budete môcť položiť stojan na perá a ceruzky, lampu, poprípade košík, do ktorého uložíte bločky alebo čokoľvek, čo najviac využívate. Keby vám nestačilo miesto, využite dodatočné police a poličky. Pracovný stôl sa snažte zachovať čistý.

  • Miesto pre klávesnicu

Máte na vašom pracovnom stole položený monitor? V tom prípade by mal mať váš stôl výsuvnú zásuvku určenú pre klávesnicu. Vďaka nej vám klávesnica nebude na stole zaberať toľko miesta. Čím prázdnejšia bude pracovná plocha, tým čistejšia bude vaša hlava. Je pravdou, že uprataný a čistý priestor vie zmieniť napätie a povzbudiť k práci.

Tak ako to vyzerá na vašom pracovnom stole?

(pr)

Redakcia
Redakcia
Redakcia Bratislavského Večerníka predstavuje starosti a radosti v bratislavských mestských častiach. www.bratislavskyvecernik.sk

Ďalšie články

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Zadajte svoj komentár!
Zadajte svoje meno tu

Aktuálne