6.4 C
Bratislava
streda, 24. apríla 2024

Pripravte spálňu na horúce dni

Najčítanejšie

Spálňa je miestom, kde môžete relaxovať, cítiť sa útulne a získať nezabudnuteľné pocity odpočinku, ale horúce počasie môže pokaziť všetky plány. Ak však pridáte jedno zariadenie a vyberiete správnu posteľnú bielizeň, všetky klimatické problémy zmiznú.

Klimatizácia Daikin Sensira pomôže vytvoriť príjemnú mikroklímu. Tento model je schopný vykonávať až štyri rôzne operácie: chladenie, vykurovanie (v chladnom období), čistenie vzduchu na ulici a jeho sušenie. Ekonomický režim prevádzky pomáha šetriť spotrebu energie, no ak potrebujete rýchlo zmeniť teplotu, zapnite zariadenie na maximálny výkon pomocou turbo režimu. Po dosiahnutí požadovanej teploty sa zariadenie vráti do predchádzajúceho tichého režimu.

Biely vnútorný celok bude ladiť s dekoračnými materiálmi stien. Klimatizácia poskytuje zmenu smeru fúkania: v dôsledku vertikálneho otáčania lopatiek sa vytvára difúzny prúd vzduchu, ktorý je distribuovaný po celej ploche.

Na ovládanie mikroklimatických možností sa používa diaľkové ovládanie. Je to možné aj cez pripojenú Wi-Fi (treba dokúpiť ešte jeden prvok online systému). Na zabezpečenie spoľahlivosti klimatizácie a absencie továrenských chýb bude stačiť 3-ročná záruka od výrobcu.

Keď sa v spálni trochu ochladí a je tam čerstvý vzduch, je čas popremýšľať, na čom stráviť nočné hodiny a príjemne si oddýchnuť až do rána. Najlepšou voľbou posteľnej bielizne tu bude satén a hodváb. Má elegantný vzhľad a jemne sa dotýka pokožky a spôsobuje pocit starostlivosti a nežnosti. Luxusné saténové obliečky majú hladký a lesklý povrch. Prírodný materiál je dobre zafarbený v rôznych farbách a umožňuje vám aplikovať kresby a vzory.

Ak máte k dispozícii saténové obliečky, zaistíte si vysokú kvalitu spánku. Materiál je nielen krásny: zabraňuje prehriatiu spiaceho človeka a poskytuje zvýšený komfort počas spánku. Takáto posteľná bielizeň sa dobre perie a nešúcha sa. Hodvábna štruktúra znemožňuje pokrčenie látky, takže v noci zmizne akýkoľvek nepríjemný pocit.

Ak oceníte kvalitu a odolnosť vecí, venujte pozornosť saténovým obliečkam a posteľným súpravám. Takéto výrobky sú drahšie ako bavlna, ale vždy vyzerajú skvele: neťahajú sa, nekrčia sa a zachovávajú si pôvodnú farbu a hustotu.

Redakcia
Redakcia
Redakcia Bratislavského Večerníka predstavuje starosti a radosti v bratislavských mestských častiach. www.bratislavskyvecernik.sk

Ďalšie články

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Zadajte svoj komentár!
Zadajte svoje meno tu

Aktuálne