19.8 C
Bratislava
sobota, 27. apríla 2024

RTVS ponúkne poslucháčom Rádia FM výnimočné pondelkové ranné vysielanie zo žilinskej Novej synagógy

Najčítanejšie

Rádio FM prinesie v pondelok 13. novembra 2023 obľúbený program Ráno na eFeMku z unikátnych priestorov Novej synagógy v Žiline. Tento regionálny špeciál ponúka poslucháčom nevšedný zážitok, priblíži im kultúrnu i spoločenskú dynamiku regiónu.

Moderátorský tím Dominika Jašková a Martin Staňo privítajú v čase od 7.00 h do 10.00 h širokú škálu zaujímavých hostí. Budú medzi nimi aj Kamil Mihalov, zástupca Novej synagógy a Andrej Novák vedúci Katedry leteckej dopravy Žilinskej univerzity.

Ďalšími hosťami budú juniorská majsterka Slovenska v cestnej cyklistike Terézia Ciriaková a Juraj Koudela z vydavateľstva Absynt. Pozvanie prijali aj predstaviteľky združenia Young Office Žilina Mima Haklová a Eva Matejčíková.

Hudobný program bude, so živými vystúpeniami 4-člennej skupiny Darkness Positive a s hudobným projektom Charm Kids pod vedením speváka a skladateľa Matúša Oravca, rovnako pútavý ako rozhovory s hosťami. Vysielanie bude otvorené pre verejnosť, a to úplne bezplatne, čím sa umožní poslucháčom a fanúšikom Rádia_FM zažiť tento špeciálny program na vlastnej koži.

„Aj v Žiline a jej okolí je veľké množstvo ľudí, ktorí formujú a veľmi pozitívne ovplyvňujú dianie v regióne. Mám radosť, že aspoň niektorých budeme môcť predstaviť poslucháčom Rádia_FM v rámci tohto nášho špeciálneho vysielania. Verím, že dokážu inšpirovať ďalších, ktorí svoje mesto alebo región následne urobia lepším miestom pre život,“ dopĺňa intendantka Rádia_FM Janka Imrichová.

Ďalšie informácie o tomto výnimočnom vysielaní zo žilinskej Novej synagógy nájdete na webe Rádia_FM a na sociálnych sieťach.

(ts)

MediaHub.sk
MediaHub.sk
Mediahub.sk je mediálny portál, ktorý pôvodne vznikol v roku 2013 ako Masmediálne.info. Zaoberá sa masmediálnou a marketingovou komunikáciou. Jeho súčasťou do roku 2023 bol portál s televíznymi reklamami Spoty.mediahub.sk, ktorý vznikol v roku 2017. Portál Mediahub.sk sa začiatkom roku 2023 zlúčil s portálom BratislavskýVečerník.sk.

Ďalšie články

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Zadajte svoj komentár!
Zadajte svoje meno tu

Aktuálne