20.5 C
Bratislava
štvrtok, 2. mája 2024

Otvorenie hokejbalového ihriska vo Vajnoroch

Najčítanejšie

V piatok 24. novembra o 16:00 sa v Mestskej časti Bratislava – Vajnory (Areál Alviano) uskutoční otvorenie hokejbalového ihriska, ktoré bude zároveň štartom hokejbalového týždňa. Súčasťou tohto týždňa budú bezplatné tréningy každý deň od 16:00 do 18:00.

Účasť okrem iných prisľúbili bývalý hokejista Rastislav Konečný s manželkou Oľgou Konečnou, športoví moderátori Dano Očenáš, Marianna Ďurianová, Dominik Kríž, hokejový komentátor Marek Marušiak a viacerí hokejbalový majstri sveta.

Doteraz pusté miesto vo Vajnoroch zmeníme aj touto aktivitou na živú lokalitu, ktorá bude slúžiť účelu, na ktorý bola postavená. Projekt je spolufinancovaný z grantu Magistrátu hlavného mesta SR Bratislavy.

Ťažiskom aktivít hokejbalistov má byť najmä práca s mládežou a dôležitý je tiež nový impulz pre využívanie asfaltovej plochy v areáli Alviano, ktorej systematické a efektívne využívanie chýbalo.

„Aktuálne pusté miesto sa mení na lokalitu, ktorá bude slúžiť účelu, na ktorý bola postavená – a to športu najmä pre deti a mládež. Ak vás hokejbal zaujal a radi by ste pripojili seba alebo svoje dieťa k hokejbalovej komunite vo Vajnoroch, vypočujte si najnovšiu epizódu Vajnorského podcastu,“ uviedol starosta Vajnôr Michal Vlček.

Program podujatia v piatok 24. novembra:
  • 16:00 – 19:00 skúšanie plochy pre verejnosť, súťaže pre deti a dospelých, digitálne meranie rýchlosti streľby
  • 17:00 oficiálne slávnostné otvorenie
  • 19:00 – 20:00 v samostatných nájazdoch brankárov

(ts, red)

Redakcia
Redakcia
Redakcia Bratislavského Večerníka predstavuje starosti a radosti v bratislavských mestských častiach. www.bratislavskyvecernik.sk

Ďalšie články

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Zadajte svoj komentár!
Zadajte svoje meno tu

Aktuálne